bugün

3 avrupa ülkesi türkiyeye kapıları kapattı

içimizde en iyi ihtimalle 10 milyon ne idiği belirsiz insan var. bir avrupa ülkesi türkiye'ye sağladığı vize-seyahat özgürlüğü bu insanların kendi ülkelerine dolması demektir.
basit bir örnek, yolda görseniz selam vermeyeceğiniz, kamp piknik yapmaya gittiğinizde rahatsız olup, kendinizi ailenizi güvende görmeyeceğiniz insanların olduğu yerde durmayacağınız, evinizin kapısını çalsalar kameradan görüp kapıyı açmayacağınız insanları ülkenize ister misiniz?

avrupa'da kardeşi ışid militanlarca öldürülen, tecavüz edilen genç eline pankart alıp şeriat isteriz diye miting protesto yapıyor.
baskı zulüm ölüm savaştan avrupa'ya kaçan insanların çocukları şeriat isteriz diye köktendinci-fundamentalist oluşumlara katılıyor.
Avrupa'da terör eylemlerine katılan, dinci gruplara militan para barınma sağlayan insanların babaları anneleri bu zulümden kaçan insanlar.

ülkesinde başörtüsü taktın, neden burka kara çarşaf giyip sokağa çıkmıyorsun? sen sokağa çıktığında yanında erkek nerede diye tartaklanan cezalandırılan kadın avrupaya kaçtığında, bu kadının kızı avrupa'da kara çarşaf burka ile sadece gözüm görünüyor diye bana resmi evraklarda, kamuda, çalışma hayatında ayrımcılık gösteriliyor, işlerimi yapmıyorlar. din özgürlüğü şeriat isteriz diye protesto yapıyor.

artık avrupa kendi ülkesine aldığı mülteci olan bir mühendisin üniversite okuyan vatandaşlık alan oğlunun ışid militanı, el kaide militanı olmasının acısını yaşıyor.
biz bunların eğitimsiz cahil yobaz görgüsüz sosyal bilinci toplumsal sorumluluğu olmayanını aldık.
artık avrupa kendi ülkesinde terör faaliyeti bulunan bu fundamentalist teröristlerin ailelerine bakarak artık her doktor mühendis olana bile vatandaşlık vermemeye başladı.