bugün

diyanet işleri başkanına audi 6 tahsis edilmesi

Soygun düzeni...acayip bişey...bi din'le yapıyo herif bunu. "Devlet malından bi hırka çalan cehennemliktir!" diye hadis var...bak mesela o sahih hadis!! 9 hadis var, gerçekten peygamberin ağzından çıktığına herkesin şehadet ettiği...sadece 9 tane!!...onun dışında 98 bin hadis daha var...tartışmalı...uzun konu o.

O 9 sahih hadisten birini, belki de en önemlisini, çiğneyip, ben müslümanım, diyosun!! Bi de o halk sana inanıyo!!

Hakkaten de almanya türkiye 'den daha müslüman.. valla..çünkü alman kardinal,vatikan'a "business class" uçtu diye yargılandı burda!! Senin harcırahın şu kadar eşşeoleşşek, business class roma'ya şu kadar para, arayı nerden ödedin, diye sordu alman savcı kardinale...

Yanlış anlaşılmasın, kardinal...kardinal !!... alman çevresinden 5 tane kardinal var vatikan'da temsil edilen!! Onlardan biri!!

Adam, hata yaptım özür dilerim, dedi, bütün gazeteler yazdı...savcı ne dedi?...özür de dilesen sen hala paranın menşeini bana söylemedin, seni 4 yıl hapse atıcam, dedi!!

Valla dedi!!

Hapis cezası 8 mi 9 mu mio euro paraya çevrildi, vatikan araya girdi, ve kardinal hapse girmekten kurtuldu!!.. büyük bir zevkle atacaklardı kardinali hapse!!

Ama n'oldu? Kilise sabıka aldı!! Kardinal de olsa atın herifi hapse, demedi!!

Business class uçuş kaç para, 4bin 5 bin mi euro roma'ya...cok çok daha büyük kayba uğradı kilise!!

Almanya'da üstünlerin hukuku diil hukukun üstünlüğü geçerli hala !! Vatikan bile, bundan nasibini aldı!!