bugün

trafikte kamyonlar

Geçen YouTube’da Norveç’te kamyon süren bir Türk denk geldi. Adamların duble yolu olmadığı için kamyonun arkasına bi düzine araba birikmiş, yol virajlı olduğu için düz çizgi var sollayamıyolar da amk!

Ama hepsi takılmış kamyonun peşine insan gibi gidiyo lan, ne bi burnunu çıkartan var ne bişe, orayı tam anlayamadım geri sardım tekrar tekrar izledim, Allah var harbi harbi kamyonun peşine takılmışlar gidiyolar tın tın.

La bizde olsa o kamyonun peşinde bi Allah kulu öyle gitmez orasını siktiret, arkandan kamyon geliyorsa o bile önce sana sellektör yapar, sonra bin babanın evladı ezgili havalı kornasını çalar. Senle kafa kafaya geldiği an önüne kırar, piç ezmesin diye sen kaçarsın lan!

Türk dedi ki, arkamda çok araba birikti, ilerde cep var oraya giricem ki beni geçsinler, bak ağlayan şerefsiz namuzsuzdur töbe gözüme medeniyet kaçtı vallahta billah!

La bizde olsa anam anam o kamyoncunun yedi ceddini o düz çizginin üstünde yatırıp siksen gene yol vermez sana piç. O kamyonu geçmek için gaza basıyon ya herhal zannediyoki anasının amına basıyon öyle bi kinleniyo götoş!

Sonra okul bölgesine geldi bizim Türk eleman! Çocuklar, öğretmenler filan korna bassana işareti yaptılar. Bizim Türk korna bastı hepsi gülümseyip alkışladılar, vay be o an anladım ki insaniyet orda haysiyet orda izzetinefis orda, ahey ahey!