bugün

erdal beşikçoğlu nun işçilerle yemek pr çalışması

seçim tarihi : 31 mart 2024
haber tarihi : 18 nisan 2024

aradaki süre 18 gün. adam daha odasına yerleşememiştir ama "hani hizmet" diye soruyorlar. amk ankarayı 30 senedir yöneten adamlara bir kez bile "hangi hizmeti yaptın" diye sormayan arkadaşlar iş muhalif düşüncede bir belediye başkanına gelince "ne yaptın da şova başladın" diye hesap soruyorlar. daha seçim yeni bitmiş hani seçimden önce yapsa bir yere kadar "şov yapmış" diyenleri anlarsın. önümüzdeki 5 sene zaten o makamda oturacak daha kime neyin şovunu yapsın ?

1999 da tüm marmarayı vuran depremler oldu malum. 2 tane büyük deprem yaşadık ve belki 1 belki 2 büyük deprem daha olacak ve doğrudan istanbulu etkileyecek. akp iktidara 2002 de geldi yani depremden birkaç sene sonra. 2024 seçimlerinden önce imamoğluna yöneltilen suçlama "istanbulu depreme hazırlamadı" şeklinde idi. imamoğlu seçimi 2019 da kazanmıştı. yani 2002 den 2019 a kadar 17 sene istanbulu ve "tüm ülkeyi" yönetenlere bu soruyu dahi sormayıp 4 senelik belediye başkanını depreme hazırlamadı diye suçlamak tam bir aptal işi embesil işi.

aynısı şimdi bu erdal beşikçioğlunda yapılıyor. adam işçilerle yemek yedi diye aynı ahmaklar şovmen diyorlar. erdal beşikçioğlu misal akp den aday olup kazansa aynı kişiler "bakın da halk adamını görün işçisi ile nasılda ilgileniyor adeta içlerinden birisi gibi ne tatlışşş" diyeceklerdi. ama sığır işte sabah ezanında başla yatsı ezanına kadar anlat anlayamıyor. hiçbir müfredat hiçbir hoca hiçbir profesör bunları eğitmeye yetmez çünkü bu genlerden gelen bir cehalet.