bugün

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

--spoiler--

ah be iftiracı reyiz. yine voleyi yemişsin. daha önce galatasaray 9 kez, fener 5 kez süper kupa oynadı bu seneki hariç. 3 kere de yurtdışında oynandı final. allahın hikmeti kimsenin aklına atatürk gelmemişti final almanyadayken.

--spoiler--

olm senin sevgili annen ve kıymetli baban keşke sana bol bol sebze balık vs yedirselermiş küçükken..

bak yukarıda da yazdım ama okuduğunu anlayamadığın için gene gelmişsin yalandan "gene vole yedin" demişsin. aslında voleyi hep sen yiyiyorsun ama aklın kesmiyor işte.. bu kupa 2023 ün kupası değil mi ? 2023 ne anlam ifade ediyor ? bak senin taptığın reyisin "türkiye yüzyılı" diyor. yani cumhuriyetin 100. yılı. maç arabistanda oynanacak diye fenerbahçe ve galatasaray atatürk resimli türk bayraklı t shirtler giymiyor cumhuriyetin 100. yılına denk geldi diye o t shirtleri giyiyorlar o pankartlar ile maça çıkıyorlar. anladın ? gene anlamadın dimi..

bir de iki kulüp ortak karar alıp bu şekilde maça çıkacaktı. neden sadece fenerbahçe yapacakmış gibi veya sadece fenerbahçe maça çıkmama kararı almış gibi yazıyorsunuz sürekli. içinizdeki bu fenerbahçe ezikliği nereden geliyor ?? neden galatasaraya tek bir eleştiri yok da hep fenerbahçe fenerbahçe ali koç ali koç ?? siz nasıl kendinize türküz diyorsunuz aklım almıyor. türk bayrağını açamazsınız atatürklü t shirt ile çıkamazsınız diyen araplara "sen kimsin ya" demek yerine gelmişsiniz hala arap billuru emme derdi ile "ayıb ettiler ama arab kardeşlerimize" diyorsunuz.. bu adamlar sözde ermeni soykırımını kabul edip ermeni anıtına çelenk bırakan adamlar. lafa gelince muhaliflere ermeni dersiniz bilmem ne dersiniz ama ermenilerle iş tutan arapları yalarsınız.