bugün

17 nisan 2024 manchester city real madrid maçı

geçen sezonki ( yarı final rövanş maçı idi sanırım ) 4-0 lık maçın kopyasıdır. o maçta city reali "championship takımı" gibi göstermiş rezil kepaze etmişti. bu maçtada aynısı oldu ama tek fark city yakaladığı fırsatları gol yapamadı.

direklerden dönen toplar, real kalecisinin çıkardığı imkansız şutlar, de bruyne gibi bir süper starın ceza sahası içinden kaçırdığı goller.. kaçırdıklarının "yarısı" girse bu maçta 6-1 falan bitiyordu ama işte şans her zaman yanında olmuyor. maçın özeti 8 dakika falan bunun 6,5 dakikasında real kalesine atılan şutlar falan var. bir ara baktım real madrid kaleci ile beraber 9-10 kişi kendi ceza sahasında atak savuşturmaya çalışıyor. duran top falan değil akan oyunda oldu bunlar. real madrid gibi dünyanın en büyük kulübünü 2 senedir patatese çevirdi city.

yarı finale real madrid çıktı ki muhtemelen kupayı da alacak çünkü bölüm sonu canavarını geçti. yarı finalde bayerni de rahatça geçer finalde de karşısına ya dortmund ya psg gelecek. bu iki takım birleşip karma takım çıkarsa onları da yener real. ancak her ne olursa olsun city takımının son 2 senedir real madridi bu kadar küçük düşürmesi akıl alacak gibi değil..