bugün

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

--spoiler--

lan konuyu eğip büküp prag maçına getiriyorsun klasik. e mesele buysa random gülüş efektli takımdan yarım düzine gol yediğiniz de hatırlarsın heralde olur boyle kazalar.

--spoiler--

oğlum biz elenmedik ama çeyrek final oynuyoruz hala aradaki farkı kafanız almıyor bir türlü *

--spoiler--

lige gelirsek; benim verecek örneğim çok olum. en basiti al yakın tarih; karagümrük maçı. misal emre mor, son antremanda var, ama aniden kadrodan sakat diye çıkatılıyor arkadaşın instagramındaki foto hala fener formalı heralde onun da kalbi baska yerde ondan oynamak isrtemedi

--spoiler--

ankaragücü maçını da anlatsana heyecanlı oluyor. misal tolga ciğerci yani takımın kaptanı neden gs maçında kadroda yoktu ? sakat değil her maç banko 11 oynamış. misal morutsan neden yoktu ? kazımcan daha 1 hafta önce gs forması ile maça çıkmış 1 hafta sonra gs ye karşı neden ilk 11 ve neden sonra ilk 11 oynatılmadı hiç ? samsunlu futbolcuları söyle trabzonluları söyle. verebildiğin örnek hep 1 tane be olm ben sana çuvalla sayıyorum sen hep 1 örnek verebiliyorsun..

--spoiler--

stadın yarısından fazlası ne hikmetse deplasman takımına tahsis ediliyor.

--spoiler--

koyayım mı buraya sizin kasımpaşa deplasmanındaki tribünü ?? daha 2-3 hafta oldu hemen unuttunuz hay allah.. karagümrük maçında size de verecekler stadı o zamanda yazacak mısın lan böyle ? yoksa sadece işine gelince mi yazıyorsun.