bugün

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

canım kardeşim bak hala aynısını yapıosn...

örneklendirelim. mesela kosice fc var slovak takımı. hatta yakın tarihte kapandı sanırım veya isim ortağın kapandı tam bilemiyorum... bu adamlar bile şl ne geliyor. ama real madrid de geliyor her sene. hani diyorsun ya "linize veriyorlar geliyorsunuz" diye...oraya giden her takım ben o kupayı alırım diye gitmiyor zaten. o statüde boy göstermek ayrı bir olay sizin anlayabileceğiniz şeyler değil bunlar onu beklemiyoruz zaten.

perşembe oynama konusunda da bizim alışkanlığımız değil genel olarak dedim ki bu böyle kim en çok şl ne gitmiş istatistikleri koyalım bakalım, he mesele perşembe oynamaksa o gunlerde oynanan şampiyonanın kupası da var bizim müzede o da sorun değil, hatta onun bir üstü de var, reali yendik. (dünyada real madrid i bir final maçında yenen tek takım da galatasaray dır bu arada bunu da araya sıkıştıralım)

11 senedir şampiyon olamıyorsun, bunu sürekli hakemlere bağlıyorsunuz, bu böyle olsa, o 11 senede 4 ayrı takım ın şampiyonluğunu görmezdiniz. basak, trabzon, bjk, gs.

bjk zamanında şl ye de gitti çatır çatır oynadı hiçbiri de cıkıp biz puan topladık sayemizde demedi...sizin sorununuz ne biliyor musun değerli kardeşim? siz kendi başarısızlığınızdan çok galatasaray ın başarılı olmasına, olamaması gerekliliğine odaklısınız.

işte bu yüzden hiçbir zaman galatasaray seviyesinde büyük olamayacaksınız.

bizim formamızı afrikada darbe yapan paramiliterden, new york harlem de rap yapan snoop dog a, 5 milyon takipiçsi olan ispanyol top cambazından, 30 milyon takipçili ingiliz manken giyerken sizinkini ancak fenerbahçe kayıkhanede yatıp kalkan rambo okanın giymesinin nedeni bu işte.

neyse. bu kadar örnek yeter sanırım,

galatasaray "türkiye" dir.

iyi bayramlar dilerim.