bugün

kıtalut türk hadisleri

turklerle savas. turklerin katledilmesi anlamina gelen hadislerdir. islamlasan turklerin durumu stockholm sendromundan da beter. gittigi her yere arap kulturunu yayip, turk kulturunden nefret edip turkleri oldurmeyi dogru bulma durumu.

"kıtalu't-turk" hadislerinden. "türklere karşı kıtal, kesinlikle olacak."...
(buhari, e's-sahih, kitabu'l-cihad/96)

- müslümanlar, türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş(kalın) derili olan bu toplumla.... kıl giyerler."( bkz. müslim, e's-sahih, kitabu'l-fiten/62-65, hadis no:2912; ebu davud, sünen, kitabu'l-melahim/9 babun fi kıtali't türk, hadis no: 4303; nesei, sünen, kitabu'l-cihad/babu gazveti't-türk...)

-"siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyamet kopmayacaktır." (buhari, e's-sahih, kitabu'l-cihad/96; müslim, e's-sahih, kitabu'l-fiten/62 hadis no: 2912; ebu davud, sünen, hadis no: 4304; tirmizi, h. no: 2251; ibn mace, h. no: 4096-4099)

- "şu da kıyamet alametlerinden: kıldan(keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi, üst üste derili toplula vuruşmanız-öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. siz(müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz."( bkz. buhari, e's-sahih, kitabu'l-cihad/95; müslüm, e's-sahih, kitabu'l-fiten/66, hadis no: 2912; ibn mace, h.no: 4097-4098).

- "sizinle(siz müslümanlarla), küçük(çekik) gözlü toplum, türkler savaşacaktır. siz onları, üç kez önünüze katıp süreceksiniz. sonunda arap yarımadası'nda karşılaşacaksınız. birincide, onlardan kaçan kurtulur. ikincide kimi kurtulur, kimi yok edilir. üçüncüdeyse onların tümü kırılacaktır."(ebu davud, sünen, hadis no: 4305.)

muhammed'in, bugün kendisine "peygamberimiz, efendimiz" diyen türklere bakışı tutumu budur işte.
insanlara "insan" olarak bakmak gerekir. hangi ırktan, hangi renkten ve hangi "din"den olurlarsa olsunlar ya da hiçbir dinden olmasınlar. ama "dinler", "dinliler", "ırkçılar" böyle bakamamakta. yahudisi, hristiyanı, islam inanırı hep birbirine düşman. ırkçılar da kendi ırklarından olmayanlara karşı böyle. bugün dünyamızın yaşadığı nice acı olaylarda, bu ilkelliğin payı az değildir. bunlardan arınmalı artık insanlık. yoksa acımasızlıklar, acılar, gözyaşları sürüp gidecektir.

sahih hadisçilerden vehb ibnu münebbih'ten hadis,

--spoiler--
onlar yecüc ve mecüc'ün amca çocuklarıdır zülkarneyn, seddini inşa ettiği zaman, ye cüc ve me'cüc'den bir kısmı gaibdiler, onlar terkedildiler böylece kavimleriyle birlikte (seddin dahiline) giremedilerbu sebeple (terk kökünden olmak üzere) onlara türk denildi.
--spoiler--

buhari-k. cihad 95,96; müslim k. fitan 63,64-66

--spoiler--
siz, ayakları kıldan çarıklı, yüzleri kılıflı kalkanlar gibi kat kat, gözleri keçi pisliği gibi küçük, burunları yassı olan bir kavmle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzer türkler’e (yecüc mecüc’e) karşı savaşlar yapmadıkça hüküm günü gelmiş olmayacaktır.
--spoiler--

"kıtalut-turk" hadıslerınden... "müslümanlar, türklerle kesin öldüreşecekler."
"sonunda türkler kesilecekler...(ebu davud, kitabu'l-cihad/9, hadis no:4305.)