bugün

turgut altınok

Kafayı kendisinin malvarlığına takanların esas karın ağrısı o mal varlığını chpli olmamasına ragmen elde etmiş olmasıdır. Zaten burada bile muhalif olduğunu bildiğimiz arkadaşların da teyit ettiği gibi malvarlığı istanbuldakinin yanında devede kulaktır.

Chp ve zihniyetinin kuşaklar boyunca halka yutturduğu zokalardan biri de iyi fakir kötü zengin denklemidir. Yeşilçamın fakir ama gururlu gencini hatırlayın, zengin piçi oktay ı hatırlayın. Ne diyor bu filmlerin alt metni; ya fakirsin ama iyi insansın sen üzülme ahaahaha, aman ha zengin olayım deme, biz pis insanlarız falan, gözün yukarılarda da olmasin, olduğunuz yerde takılım anam babam.

Mesela sinan ogan ın atkısı, halbuki eko başganımın saati ondan 1000 tane falan alır. Ama sinan konuşulmalı çünkü ığdırlı birine yakışmaz bu zenginlik. Hele hele chpli değilse.

Hoş tüm bu tartışmada turgut altınok da kendini savunamadı, zenginlik kötü bir şey mi diyemedi. Çünkü makedon zokasını yutmuş, zenginliğin kötü bir şey olduğuna zengin olmasına ragmen o bile inanmış.

E haliyle bu salvoyu bile atlatamıyorsam kaybedersin.

Ek; bu arada 2009-2014-2019 seçimlerinde mansur u destekledim, bu seçim de oyum ankarada olsa belki yine desteklerim fakat bu, bu konuda haksız eleştirildiğini görmemem anlamına gelmez.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar