bugün

corbadaksinekkanadi

Naber lan sözlük?

Ben geçen hafta 30. Yaşıma girdim. 15 yaşında burda töbe haşa kıllı dayılar gibi sizle küfür dalaşına girip hepinizden çok masalara vurduğum zamanlar dün gibi aklımda.

Son iki sene zordu. Galiba hayatımda ilk kez kafayı kırdım. Hala topladım mı bilmiyorum. Geçen yaz bi öğlen evde tek başımayım. Elimde telefon kanser marker sonuçlarımı bekliyorum. Anam ortada yok. Babam kendi dünyasında. Ne bileyim piç değilim ama ortada bi piçlik de yok değil. geçti gitti. Domuz gibiyim şimdilik.

Kalbim hiç yaşlanmış hissetmiyor ama mesela artık sigaradan soğudum. içki içerken abi bu beni bozar yarın sabaha başım ağrımasın falan diyorum. Çüş. Bazen ellerimi böyle dizimde yakalıyorum. Babannem gibi vay vay vay romatizmalarım da yaparım şimdi diyorum neyse ki duracağım yeri biliyorum.

işten kovulmadım. Hala istifa etmedim. Ama sıkıldım. Bugün dedim ki çok istiyorum esnaf olayım şöyle kapıya bi masa iki sandalye akşama kadar nolcak bu milletin hali diye boş yapıp çay sigara gün devirelim. Sabah ezanı böyle dükkanın önünü sulayayım. Vizyonsuzlar anlamadılar.

Her gün yeni icat çıkarıyorum kendime. Her gün bişeylerle haşır neşirim yine. Sıkıntım geçmiyor bu gezegende benim. Oyalanıyorum.

Herkes çoluk çocuk soruyor. Yaşlı akraba teyzeleri şimdi bizim seks hayatımızdan konuşacaksak ben başlayayım diye utandırmaktan yoruldum. Onlar bıkmıyor değişik.

Evlilik güzel ama. Kim korkuttu beni onca sene? Ne bileyim yarın öbür gün geberirsem doğru düzgün yaptığım tek şey bu olabilir. Evlenin lan valla bak. Aşırı keyifli bişey. Bunun için yaşadıysam eyvallah. isabet olmuş. Çocuğu sallayın ama. Boş iş.

Neyse allaaaamanet olun.



görsel