bugün

17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı

o sene olan olayları hala fenerbahçe’nim şampiyonluğu kaybetmiş olması sebebiyle sağa sola saldıran taraftar olayları olarak değerlendirenler var, olayın aslını anlatayım o gün tribünde olan bir futbolsever olarak.

maç öncesi tezahüratlarla stadyuma giderken polis tarafından sürekli göz yaşartıcı sprey sıkıldı. biz de ne olduğunu anlamasak da polislerdeki aşırı gergin havayı seziyorduk.

gelelim stadyuma, olayların esas nerede patlak verdiğine.

hiç bir sebep yokken çevik kuvvet tribünlerimize gaz bombası atmış, göz yaşartıcı spreyler sıkmış, sahanın içinden ve stadyum koridorlarından rüm koruyucu ekipmanlarıyla fenerbahçe taraftarını kıskaç altına almış ve kaçabilecek kurtulabilecek yer bırakmamış, insanların birbirini ezmesine vesile olmuştur.

hatta bizzat benim tribünümde olan birisi kalp krizi geçirmiş ve stadyumdan çıkılamadığı için tribünlerde taraftar olan bir doktor müdahale etmiş ve kurtarmıştır.

yanlış hatırlamıyorsam polis o kadar gaz sıkmıştı ki kadıköy’ün üzerini sis bulutu kaplamıştı.

hepsini geçiyorum, çevik kuvvet bize o müdahaleleri yapıp her yerimizi joplarken ne diyordu biliyor musunuz?

“azizin köpeği atatürk’üm piçleri”

bunu o gün stadyumda olan kime sorsanız aynısını söyleyecektir.

sonrasında olayların devam etmesi de son derece normal, bizi ezmeye çalışan polis görünümlü teröristlerin haddini bildirdik elimizden geldiğince.

yani anlayacağınız orada çıkan olaylar polisle taraftar arasında değil, fetö fenerbahçe olaylarıydı.

azizin köpeği atatürk’ün piçleri lafına karşı “fetönün piçleri yıldıramaz bizleri” diye haykırarak girişti fenerbahçe taraftarı o tarikatçı orospu çocuklarına.

bu ülkede fetö bir sikim yapamadıysa fenerbahçe camiası sayesinde yapamamıştır.
güncel Önemli Başlıklar