bugün

17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı

--spoiler--

sizde bu olaylar olsa icardi kerem zaha falan olaylara karışsa aynı ceza verilsin diyecek miydin ?

--spoiler--

alsın tabi. bu yaşanan seylerin oyunla alakası yok ki. zamanıda engin baytar hakemi itti 12 maç ceza aldı o zaman da ii oldu dedim ben cunku buole bişi yapmaya hakkı yok.

--spoiler--

hukukçu adamsın nefsi müdaafa sebebi ile işlenen bir suça bu şekilde ceza veriliyor mu ? sen yolda yürürken üstüne elinde bıçakla saldıran adama ne yapacaksın "azcık da böbreğime sok lütfen" mi diyeceksin yoksa kendini müdaafa mı edeceksin ? buna ceza verilmeli kışkırttılar falan diyen adamlar kadıköyde kupa kaldırdıktan sonra cinayete kurban gitmeliydi o zaman. tahrikse o daha büyük tahrik saatlerce soyunma odasında beklediniz cumhurbaşkanını arayıp yalvardınız orada kupa alabilmek için. o zaman sizinkilerin öldürülmesi caiz midir ?

--spoiler--

hukukta nefsi müdafada sınırın aşımı diye bir kavram var. misal bana gore yerde yatan admın kafasına tekme atmak bu kavrama uymaz yani solediğin ve savundugun seylerin dayanağı o değil. o sahada dun yasanna her heryse zaten tek bir tarafın tamamen kabahati yok...ha dersin ki tahrik var adamlara saldırdılar o baska 12 değil 7 maç ceza verirsin ona kimse bişi demez. zaten soluorz kabahatli trabzon, ama oyuncuların bu yaptığı da mazur görülecek seyler değil...zaten kadıkoyde biz kupa aldıktan sonra oralrda taş üstünde taş kalmadı hatrlarsan ne benzin istaysonu ne polis aracı kaldı yakılmayan yoldan gecen araçların içinde taraftar aradı sizinkiler ben net biliyorum cunku ordaydım o gun bro...ha o maç sonrasi sizinkiler sahaya girse bizimkilerle kavga etse tama haklısın ama soyunma odasında bekleyen takıma da su olayla kıyas yapmayın be kardesim bir zahmet...
güncel Önemli Başlıklar