bugün

eylem tok

bu karının yazarlığı hikaye bence. kendisine title yapmak için girdiği yollardan birisi. muhtemelen, eski zengin kocasından ayrılarak kendisine daha zengin koca bulma kafasında yaptığı işlerden bir tanesi.

bu karı, tıpkı kendisini bir bok sanan görgüsüz tipler gibi amını altın madeni gibi gören zengin koca avcılarından. başka hiç bir vasfının olduğunu düşünmüyorum. ayrıca leş bir tipi var. transa benziyor. kültür birikimi olan bir insan bu karının yaptıklarını yapamaz. düzgün insanın bünyesi el vermez buna.
kanunsuz işler yaparak "ama ben anneyim, beni anlayın yeaaaa" diyen tipten kültürlü bir birey olmaz. sonunu düşünmeden tam bir cehalaet içerisinde davranan kişi insan bile olamaz. başka insanlar ölsün, ama benim çocuklarım yaşasın zekasından başka bir şey değil. bu tipler insanlığa bile zararlı tiplerdir.
bu olayın gündemde durması gerekiyor ki, böyle tipler kolayca ayırt edilebilsin. toplum içinde böyle tipler o kadar çok var ki. bunun başına böyle bir olay gelmese kendisini deşifre etmeden, kim bilir daha ne kötülükler yapacaktı. onlarca insanın hayatını karartacaktı belki de.
bu tipler, bakteri dünyasındaki zararlı bakterilerdir.

abd'de olduğu söyleniyor. bunca zamandır kırmızı bülten çıkartamamışlar. eğer hızlı davranılsaydı abd'ye giriş yapamazdı.

kırmızı bültenle aranan türkler arasında bu karı yok. arananlar arasında hiç kadın yok.
https://www.interpol.int/...-Notices/View-Red-Notices