bugün

sözlüğü kurtaran yazarlar veritabanı

dürüst olmak gerekirse ben saraca'nın listesini genel hatlarıyla beğendim..

beni koymasına gerek yoktu, ben reaksiyon alan bir yazar değilim..

böyle bir iki nüans dışında yeterince dengeliydi.. ve ilginçtir, listede olan yazarların neredeyse hiç biri saraca'ya destek de vermemiş.. çocuk sadece öznel bir görüş bildiriyordu.. listeyi beğenmeyen de, kendi alternatif listesini tabii ki, yayınlayabilir..

doğruya doğru, saraca çok, nasıl derler, aklı başında bir yazarımız değil.. zaman zaman trollükleriyle hepimizi canından da bezdiriyor.. ama bana "liste hazırla" deseler, ben bu çocuğu yazardım..

neden? çünkü nefret de ettirse, aşık da ettirse, bu çocuk reaksiyon alıyor..

geçen sene sözlükte olan ve artık var olmayan ya da nickini gizlediği söylenen yazarlara bakalım.. sözlük daha saman gibi, yavan bir tat aldı, kendilerinin ardından.. ondan önceki yazarlar ve ondan öncekileri... hepsinin gidişi bizi 2010'lardaki sözlükte uzaklaştırmış oldu.. saraca gitse, true gitse, 007 gitse, zalbert gitse ne yapacağız? aramızda 20'şer euro toplayıp, kendi aramızda gün yapıp kocalarımızı mı çekiştireceğiz? ki, ben erkeğim, yani aman aman benden uzak olsun... herkesin steril, küfürsüz, makul, bilgi içerikli ya da bilmem ne yazmasına gerek yok bence.. eşeğin kulağına su kaçırmadığı sürece, farklı bir şeyler de lazım..

saraca'yı sevmiyor musun? güzel.. onu göndermek yerine, önemsizleştir.. lord princess gibi 4-5 tane yazar olsun, saraca'nın hazreti isa fotoğrafları daha az önem ifade eder, daha az gündem olur..

ben ortamı baltalamaktan ziyade, çeşitlendirmekten yanayım..