bugün

türk bayrağını yere serip namaz kılan kadın

bayrağa bez çaput muamelesi yapmış.

din açısından o bayrakta olan hilalin anlamını bilmiyor.
bırakın milli duyguları, türklük, hükümranlık hakları, aidiyet duygusu, milliyetçilik vs bunları boş versek-önemsiz olsa bile o bayrakta ki hilal ve o bayrak uğruna şehadetler ne anlama geldiğini düşünürseniz; ne yaparsanız yapın bayrak göbek hizasından aşağı konamaz. hele ki yere asla konulamaz ve senin ayaklarının hizasında ister üzerine dizini koy ister üzerine bas, yerde bayrak olamaz.
tıpkı kur'an sayfalarını yırtıp temizlik gayesiyle ayaklarının alına yere serip kur'an-ı kerim'e gazete kağıdı muamelesi yapman durumu.
hiç görmediniz mi? kur'an-ı kerim'i Türk bayrağına sarıp verme ritüeli veya evde türk bayrağına sarılı kur'an vb durumlarını. bayrak ve kur'an aynı sevidedir.
din açısından namaz kıldığı yer, diz çöktüğü yer, namaz kılış duruş şekli vb açısından bakarsak da tam bir rezalet.

bu yapılanı islam açısından ele alırsak görünttü-eylemin iki nedeni olabilir.
1- biliyorsa kafirlik.
2- bilmiyorsa aptallık.
biz neden milli maçlarda spor karşılaşmalarında ay-yıldız armayı şort çorap ayakkabıya değil de formada göbek üzerine işleriz?
neden bayrak olan ay-yıldız arma olan iç çamaşırı giymeyiz?
neden kot kargo vb spor pantolonlarda kıçımızda başka ülke arması olduğu halde neden ay-yıldız olmaz?
neden annem eşim ay-yıldız armalı başörtüsü takarken beline şal olarak bağlamaz?

bu ülkede umarım allah'ın hakkını, bayrağın onurunu ve islam dininin şerefini bilen bir tane cesur savcı çıkar da bu kafir veya aptala yaptığının hesabını sorar.
alın size halkın milli ve manevi değerlerine hakaret, aşağılama suçu.

türklerin bayrağında ki Hilal, sevinç, mutluluk ve dirilişin sembolü olarak kullanılır. Aynı zamanda Hilal Müslümanlığın ve islamiyet’in sembolü olarak da kullanılır. hilal'in beyaz olması saflık, temizlik en önemlisi de barış (islam) anlamına gelir.
barış= islam.
islâm kelimesi s-l-m kökünden türemiştir. Kelime anlamı olarak barış, esenlik, güven, huzur, itaat, boyun eğme ve teslimiyet anlamlarına gelmektedir. Buna göre islâm’ın bir anlamı da barış ve güvenlik demektir. Barış ve esenlik anlamındaki ‘selam’ da bu kökten gelmektedir. Selâm veren kimse selâm vermekle, karşısındaki kimseye güven, barış ve esenlik dilemiş, kendisinden ona bir kötülüğün gelmeyeceğini telkin etmiş olur. Mü’minler cennette “selam aleyküm” sözü ile karşılanacaklardır. Allah’ın güzel isimlerinden biri de “es-selam”dır. Cennete de ‘daru’s-selam/ barış yurdu’ denir. (Yunus, 25)

dediğim gibi; bu ülkede bir tane cesur savcı arıyoruz. bu kafirler veya aptallara haddini bildirecek allah'ın, islam'ın, bayrağın, devletin hakkını koruyacak bir tane savcı değil binlercesi (hepsi) vardır, artık bu kafir veya aptallara çüş deyin.