bugün

7 mart 2024 union saint gilloise fenerbahçe maçı

"Der kaiser", geçenlerde ölen beckenbauer, bayern münchen'in en tepesindeki adamdı. Bi zamanlar, gerçi şimdi de fena diil de, şimdiki veletler bilmez, bayern, barça 'nın bile karşılaşmamaya çalıştığı bi takımdı. Bi keresinde çok zayıf bi macar mı, çek mi takımıyla eşleşti bayern... beckenbauer gazetecilere " siz şimdi benden, içlerinden geçicez, domaltıcaz, şeklinde sözler beklersiniz ama hiç unutmamak lazım ki, maç 90 dk'dır ve yorumları bitiş düdüğünden önce diil sonra yapmak lazım!" demişti !!

Sonuç- hiçbi şey belli olmaz. Bak gs, bayern'i istanbul'da 4 1 5 1 yenebilirdi, bayern ilk defa zamana karşı oynadı, ben manuel neuer'i ilk defa zaman çalarken gördüm.

Ama gitti prag'tan 4 yedi !!

Başka başlık altında yazdım, türkiye ligi, çok üst düzey bi lig diil, türk takımları bundesliga'nın 9. Cusuyla oynarken, onlar 9. Ben 1. Ciyim derse, mesela freiburg'tan (hakkaten 9. Galiba), mesela eintracht frankfurt'tan, iyi hazırlanmazsan, valla 4 5 tane yersin.

Bende belçika liginin bundesliga'dan daha düşük bir lig olduğu şeklinde bi önyargı var. Umarım haklıyımdır. Almanlar öyle düşünürler, belçika liginden takımla eşleşirlerse, yeneriz biz bunları, derler.

Umarım fener yensin. Şansı yaver gitsin. Alman fransız karışımı bi ülke belçika. Tehlikeli yani...