bugün

gunahkar bir profil uzmani

bir de öyle bir algı yaptınız ki hakkımda, ben önüme geleni donuza ekliyormuşum, siz masummuşsunuz, ben kötü adammışım gibi.
kimseyi durduk yere donuza eklemedim. hatasız olup da donuz listemde olan biri yok. ayrıca herkesi donuza eklemiyorum. bunu algı malzemesi olarak kullanıp siz abarttınız.
yazar değilken bakıyorum, millet hakkımda olumsuz, kırıcı, gerçek dışı bir sürü tatsız tuzsuz şey yazıyor. siz yazınca iyi, ben yazınca auuvv ( haklıydın hasan şaş ).
yazdıklarım, ayar vermem, sizi donuza eklemem işinize gelmiyor, hakkımda yazıp duruyorsunuz. benim unuttuğum çoğu kişi hakkımda olumsuz yazıp duruyor.
beni tanıdığınızı zannediyorsunuz ama tanımıyorsunuz. neler yaşadığımı, nasıl mücadele ettiğimi bilmiyorsunuz. hatta bazılarınız ileri gidip ne hissedeceğimi düşünmeden hakkımda gerçek dışı, kırıcı şeyler bile yazıyor. lütfen bunu yapmayın.
son olarak, beğenmiyorsunuz, işinize gelmiyor diye prensiplerimden de tarzımdan da yazdıklarımdan da vazgeçecek değilim. siz yine hakkımda kötü adam algısına devam edin, üstümden prim yapın, seri hatta açık eksi oy verin. ben samimi olmadığınızı biliyorum.
biraz olsun rahat bırakılmayı rica eden yazar. lütfen beni rahat bırakın. iyi niyetimi suistimal etmeyin. ricaları bile önemsemeyip saldırdığınızı biliyorum ama lütfen bu sefer ricama uyun. yeter artık.