bugün

fethullah gülen

Korkunç derecede devlette yapılanma kuran suç örgütü lideri.

Bunun peşinden gidenler seviyeyi o kadar çok arttırdı ki, artık en seküler görünümlü kişiler de fetöcü çıkabilir.Kendilerini çok iyi gizliyorlar.

Bu hoca denen şarlatan terörist ve takipçileri,Amerika tarafından dünyaya kahraman olarak lanse ediliyor.içlerindeki yobazlığa rağmen dinlerarası diyalog vb. saçma sapan şeylerle "Ilımlı modernist islamcı" görünüyorlar.

Bu fetonun eline imkân geçse 1 gün içinde Türk bayrağını değiştirir cumhuriyeti yıkıp kendi teokratik diktatörlüğünü kurar.

Sırf Amerikan destekli diye bazı maklubeci liboşlar "adam şeriat getiremez ki,adam şeriatçı değil aga ya" diyor.

Sanırım bunu diyenler daha önce hiç Samanyolu TV deki saçma dizileri seyretmemiş ya da daha önce hiç yatılı yaz kuran kursunda badem bıyıklı bir hocanın dini zorbalığına maruz kalmamış.

O kanaldaki dizileri biraz izleyince bile bunların ne tarz bir manyak olduğu anlaşılıyordu hemen.Buna rağmen bu kafaya sahip tipler ılımlı davranacaktı öyle mi?Hadi lan ordan...

Aşırı iyimser liboşların ,Said Nursi'nin peşinden giden bir düşünce akımından modernlik beklemesi çok komik.

Örgütün geleceğine gelince;

Bu feto öldükten sonra fetö biter mi?Hiç sanmıyorum.Yerine geçecek kişiyi belirlemiştir çoktan.

Beni korkutan asıl şey,taktik değiştirip ileride seküler kılığına girerek kendilerini daha da kamufle edip devleti o şekilde ele geçirmeye çalışmaları.Amaçlarına ulaştıktan sonra da devleti kendi zihniyetlerine göre yeniden inşa etmeye çalışacak olmaları.

Yeni nesilin bunlara çok dikkat etmesi gerekiyor.Yoksa her şey çok kötü olacak.