bugün

mastürbasyon

geçici cinsel çözüm, fakat doğaya aykırı.

birnevi beyin ve vücut kandırmacası da denebilir. cinsel organınızla girdiğiniz etkileşim beyniniz tarafından ne olursa olsun karşı cinse etkileşime girdiğinizi sanar. çünkü cinsel organınızla kurduğunuz temas beyninize "sanki gerçekten seks yapıyormuşsunuz" ayarında sinyaller gönderir. zaten bu sebeple mastürbasyon ile orgazm olunabilmektedir. orgazm yüksek oranda dopamin salgılatır. mastürbasyon da birnevi bunu amaçlar. ancak siz buna mastürbasyon ile çok kolay ulaştığınız için, bu bir süre sonra bağımlılığa dönüşür ve kendinizi kaptırırsanız amacınız cinsel ihtiyacınızı geçici olarak çözmekten de çıkar.

doğaya aykırı dememin sebebi de karşı cinsle değil de, tamamen elinizle etkileşime girdiğiniz için. her iki cinstede durum aynı. erkek elini s*ker, kadın da kendini eline s*ktirir. fakat ben bu esnada kadınlarda mastürbasyonun daha fazla zevk verdiğini düşünüyorum. gerek vulva da, gerek vajina da, gerek de klitoriste çok fazla sinir var ve birden fazla alternatif mastürbasyon yolları var. Elle ovalayarak da orgazm olunabilir, ya da hıyar veya parmak sokarak da. erkekte mastürbasyon olayı maksimum zevk yerine direkt iş bitirmeye odaklı. hatta hızlı yapıldığı taktirde bu olay iyice iş bitirici oluyor ve keyif almaktan çıkıyor. yine de orgazm anında yüksek oranda keyif alabildiği için, bağımlı olma potansiyeli çok daha yüksek oluyor. o tohumları boşaltacak bir dişisi de yoksa, bu bir kısır döngü haline geliyor. Sonra gelsin erken boşalma sorunları falan.

asla bağımlı olmayın. mastürbasyon bir çözüm olsa da sürdürülebilir asla değildir. yüksek bir dopamin kaynağı olduğu için, ve mastürbasyonla buna çok kolay ulaştığınız için bağımlı olma potansiyeliniz yüksek olur. mastürbasyona bağımlıysanız karşı cinsle gerçek etkileşime girmeniz bir tık sıkıntı olabilir. çünkü aylarca yıllarca karşı cinsin cinsel organıyla değil, elinizle etkileşime girdiniz. e haliyle bunu artık benimsediniz. özellikle bunu o boktan porno filmlerle yapanlar var ki, onlar tamamen facia zaten.