bugün

fc 2024

bu zamana kadar uludagsozlukte hiç entry girilmemesi, sözlüğün ölmüş oldugunu ayan beyan ortaya koyuyor. bilemedim belki de başka bir başlık altında insanlar yorumunu belirtmiştir. ben bulamadım. varsa aydınlatınız.

şimdi, hızlı oyuncularla speed tuşuna bastıgında durdurman mümkün degil. gerçekçilikten oldukça uzakta. season oynuyorum ve season 4 e kadar fifa 23'deki tecrübelerim ile geldim. herşey 3. divison da başladı. orospu cocukları anasını siktiğimin vini juniur ile topu alıyor santradan her defasında gol atıyor. çıldırmamak mümkün degil. arkadaş her seferinde olur mu? Oluyor. arada topu ayagından açıp kaptığım oluyor bu sefer de teknik bir oyuncuya denk gelmeye görsün. hamleli oynuyorsan yarra yedin. her tekniği yüksek oyuncu sanki maradona amk. kale agzına kadar durdurmak mümkün degil. ne olacagını bilmiyorum düzeltemezlerde. nerede fifa 23'deki gerçekcilik nerede bu amın ogullarının yaptıgı topla hızlı koşup gol atma simülasyonu.

bir daha para verip alanın anasını skiyim. almayacaktım zaten de dedim tek oynadıgımız oyun bu alalım. pişman oldum.

nisan ayına kadar bu oyuna para vermeyin arkadaslar. bu yarak gibi buglar düzelsin ondan sonra almak istiyorsanız alın ki gamepass'a beleşe gelir o zamana kadar.