bugün

kenan evren neden sevilmiyor

Siyaset medyayı finanse ediyor medyada siyaseti finanse ediyor.

Kenan evrenin kötü olarak anılmasının baş sebebi darbe yapınca patronlara ve gaztecilere giden ihalelerin suyunu kesmiş olmasıdır. Bu yağmacılara kemik atsa herkes rahmet okurdu.

Ülkede yağmadan pay almak için iç savaş çıkaran medya patronlarını cezalandırmak yerine bir sürü vatandaşı hapse atmıştır.

Ülkede iç savaş çıkaranlar hala yalıda oturuyorlar medya direk onların elinde yada medya ya reklam veren onlar, o yüzden kötü propagandası yapıp duruyorlar, yoksa ideolojik kaynağı yok.

Demirel ve chpnin adamlarından medyayı geri almaması bir partiden yana taraf koymaması taraf tutmamasıda büyük bir hatadır. Sen kimsenin tarafını tutmaz kimseyi savunmazsan kimsede seni savunmaz.

Bir başka sebep ve büyük hatada cumhurbaşkanlığını halk tarafından seçilen bir hale dönüştürmemesidir veya siyasete geri dönmemesidir, 90larda cumhurbaşkanlığına aday olabilirdi hele birde seçim günü demirelin getirdiği tüm özelleştirmelerin altına imza atan erdalı sahtekarlıktan içeri atacağını söylese, tahminimce yüzde 90la falan seçilirdi, sonrada demireli erdal inönüyü, aleyhinde karalama yapan ve özelletirmelerden pay almak için sıraya giren gazte patronlarını hırsızlık dolandırıcılık ve soygunculuktan içeri tıkabilirdi.
Erbakanın partisi yüzde 20 oy toplayamazdı erdoğan muhtemelen ibb seçimleri kazanamayacaktı.