bugün

oral seks

iyisi için.

Erkekler:
Diliniz penis değil. Saçma sapan sokup çıkarmaya çalışmayın. Alt kısımlarda fazla işiniz yok, klitorisi hissedin, bulun. Bunu kadının vücut dilinden de anlayabilirsiniz. Aşamalara göre dilin hızı ve kuvveti farklılaşacaktır. Noktayı buldunuz diye çok bastırmayın. Her yukarı aşağı hareketin tamamen hissedildiğinden emin olun. Elleriniz bacakların iç kısmı, bel gibi erojen olabilecek bölgelerde olsun. Partneriniz çoğunlukla gözleri kapalı olacaktır, yukarı bakabilirseniz bakın. izlemek size zevk verecektir.

Kadınlar:
Herkes ezbere dişten bahseder, doğru. Diş acıtır ama bu yazmaya değer bir şey değil. Ağzın içine almanın yanında dil ile keşiflerde de bulunun. Boşalmaya yönelik yapmıyorsanız çok sıkı ağız ve avuç içi desteğini abartmayın. Eğer ki partnerinizi boşaltmak istiyorsanız burma hareketini kullanabilirsiniz. Çok hızlı olmaya çalışmayın. Penisle oynayın. Partnerinizi delirten bir oyun gibi düşünün be kontrol sizde olsun. Erkekler sabırsız olabiliyor, saçlarınızdan vs tutup hızlandırmasına izin vermeyin. Sizin kontrolünüzde olsun. Testisleri ve özellikle onun altındaki bölgeyi es geçmeyin. Munzurca gözlerine bakmanız çıldırtacaktır.

Ve iki cinsiyet için de;
Nasıl ve ne hareketle zevk aldığınızı tabii ki belli edin, vücut dilinizle yönlendirin ama müdahale etmeyin. Partneriniz sizinle ilgilenirken keyfini sürün.