bugün

3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçı

Uefa başkanı Mehmet büyükekşi olmadığı için, hakemler türk olmadığı için, torerria, mertens, Nelson, icardi kendilerini her yere attığında faul, penaltı ya da rakibe kart göstertemeyeceği için sonucu merak edilen maç.

Son 30 yılın en kötü, en geberik manu'suna denk gelmeleri de malumunuz üzere devasa boyuttaki klâsik gs balı.

Eğer gelen geçenin yendiği bu takımdan puan alamazlarsa, hele ki olur da bir de fark yerlerse fena taşak döner ve rezil rüsva olurlar. Böyle bir şey olursa ağızlarını dahi açmasın buradaki geseliler.

Ha bir de "ama bu Avrupa maçı yeaa" diye fb'yi destekleyen geseli, geseyi destekleyen fb'li varsa gitsin barbie filmi izlesin. Abber ve onun gibiler gelip "Avrupa'da kendi ülkesinin takımını desteklemeyenler bla bla" diye boş yapanlar olursa diye yazayım dedim. Bu ülkeler arası bir dünya savaşı değil. Yani eli silah tutan her türk erkeği diğer ülkelerle savaşacak gibi bir durum yok. Gese bizim ezeli rakibimiz, ezeli düşmanımız, dünyada en çok nefret ettiğimiz, tiksindiğimiz, bir kaşık suda boğmak istediğimiz bir oluşum. Aynı şeyler fb'ye karşı geseliler için de geçerli. insan nasıl tiksindiği, nefret ettiği ezeli düşmanını desteklesin, içinden gelerek "hadi olum alın şu maçı" desin gerizekalı mısınız siz amk? Neden benim ezeli rakibim Avrupa'da başarı yakalasın, isim yapsın, prestij artırsın, kazanıp kasasına para koysun, lig maçları öncesi morallensin, öz güven yakalasın? Neden isteyelim bunu olum? Romantik hayallerini götüne soksun "ama bu avrupa maçı yeaa, siz gavur musunuz, içimizdeki irlandılar" bilmem ne diyenler. Ne Fenerbahçeliler geseyi, ne geseliler Fenerbahçe'yi tutmaz amk, bunu bi anlayın. Bana ne geseden, sürüm sürüm sürünsün, gebersin, inşallah fark yer ibneler. Dünyaya rezil rüsva olur. Ülke puanı diyenlere de götümle gülüyorum. Ülke puanının anasını siken bunlar zaten. Bunlardan gelecek ülke puanın aq. Gerekirse hiçbir türk takımı Avrupa'ya gitmesin, yeterki bu ibneler maç kazanmasın, rezil olsun. Zaten şimdiye kadar her takım Avrupa'ya gitti, önümüzdeki yılla birlikte şampiyon olan takım direkt gidecek yine. Ülke puanını bir şekilde bizler yukarı çekiyoruz. Bu turuncu kırmızılı geseye gerek yok.

Başarılar Manu. inşallah her vurduğun gol olur.