bugün

evli kadın kaçamak yapabilir mi

hani diyorlar ya kocam bana tecavüz etti diye, bu da ona benzer başka bir çeşit dallamalık. tecavüz haddi hakkı hukuku olmayan bir şeye tevessül etmektir. adam nikahlı karısına yanaşınca neden tecavüz olsun ki? evli bir kadın kocası onu her istediğinde evliliğin en temel görevini yerine getirmekle mükelleftir. bundan kaçınamaz kadın da erkek de. sorumludur. iş güç bahane edilemez. zira cinsel yaşam evliliğin olmazsa olmazıdır. eşler ilgisini alakasını enerjisini vaktini birbirlerine sarf edecekler ki evlilik yerine gelsin. birbirlerine bahane üretmeyecekler. sadece maddi anlamda yada gece mesaisi de yetmez. duygusal anlamda da birbirlerini sevecekler. saygı duyacaklar. içtenlikle beğendiklerini taktir ettiklerini defaatle her gün ifade edecekler. eşlerine iltifat edecekler, başkasının karısına kızına, kocasına herifine değil. ne yani "hayatım bi tanem bebeğim güzelim seni seviyorum" demek çok mu zor? başkasına kırk takla atıyon ya şaklaban maymun. kadın da söyleyecek, eşine sevdiğini, ben söyleyemem: niye sen salak mısın? iki kelimeyi bir araya getiremiyon mu? kibirlenme eşin o senin. bunu yapmayanların eşleri de fırsat bu fırsat deyip istediğini zevkini dışarıda aramayacak. yoksa her ikisi de mesul olur. hiçbir gerekçe ve sebep evlilik dışı ilişkileri meşru kılmaz. bir problem varsa çözülür. çözülemiyorsa yollar ayrılır herkes işine gücüne bakar. olağan olması gereken kitabı yasal ve meşru olanı budur.

şimdilerde yeni moda oldu bu evli kişilerin gayri meşru işleri, yediği herseleri. başkasıyla gezmek eğlenmek takılmak, evli gibi dost sevgili metres hayatı yaşamak, konuşmak görüşmek sohbet etmek, ilişki yaşamak, gizli ilişkiler kurmak, kaçamak yapmak, tek gecelik yada daha fazlası, açık evlilik v.s. bilmem daha neler. kocası istese vermez, başı ağrır, feministliği tutar, inadı tutar, kalkar, elalemin heriflerine verir. erkek, evde gül gibi karısı dururken elalemin bahçesine dadanır hırsızlık yapar arsızlık namussuzluk eder. millet olarak sapıttık. birileri bunları normalleştirmeye çalıştırdıkça insanlar da bunları normal şeyler zannediyor rahatça yapar hale geliyor günden güne. maalesef normalleşiyor. iyiye gitmiyoruz.

bunlar normal şeyler değil. bunlar maddi manevi suç. fuhuş zina bu işler. arkadaşlar bu işler insanın başına dert açar, bulaşmayın kurtulamazsınız. belaya bulaşmayın. zira kan kancıktan çıkar.

aldatan ancak kendini aldatır...
sen dersin ki kimse görmez, halbuki gören bilen var, hiç umulmadık beklenmedik şekilde hayatın karışıverir anlayamazsın nasıl olduğunu. her şeyin bozulur. sağlığın maddiyatın huzurun her şeyin. yuvan bile yıkılır. bekarsan kısmetin kapanır. işlerin bi türlü rayına girmez. nereye elini atsan kurur. olacak olan işlerin bir türlü olmaz. herkes sana yardım etmek için seferber olur ama yine olmaz. yine olmaz. dua edersin karşılık bulamazsın. aciz naçar (çaresiz) kalırsın. ceza..

bu işlerle uğraşan insanların da işi gücü rast gitmez. iki yakası bir araya gelmez. mahrum kalır, cezaları çok büyük olur. yazık etmeyin kendinize, kullandırtmayın kendinizi, inanın değmez...

ve Allah evliliğe nikaha aileye yardım eder. ilişkilere flörtlere kırıştırmaya kaçamaklara aldatmalara evlilik dışı her şeye karşıdır, baltalar bozar yıkar yok eder. çünkü razı gelmez. allahın razı gelmediği herşey, kim desteklerse desteklesin, eninde sonunda yıkılmaya mahkumdur..