bugün

kadınlarla dolu bir iş yerinde çalışan tek erkek

Textil fabrikalarının belli bölümlerinde geçerli olan durumun öznesi olan kişidir. Zamanında açılsaydı bu başlık; '8 senelik deneyimimle şahsım olan kişidir' diye yazardım ama şimdi -mişli geçmiş..
Kötü mü oldu ? asla!
Karşı cinsten pek çok sağlam arkadaşlıkların, vefâkar dostlukların ve kardeşçesine kuvvetli bağların temeli hep o ortamda atılmıştır benim adıma.
Allah'a şükür çok güzel insanlar tanıdım, çok iyilikler gördüm, nice paylaşımlarla insanlık adına derin hatıralar biriktirdim.
He bir de , sayelerinde çok güzel bir ilişkim oldu, evlendim bu vesileyle; dünya iyisi bir eşim ve devamında da aslan gibi de bir oğlum oldu.
Allah hepsinden râzı olsun, acıyı da bölüştük yeri geldi; mutluluğu da üleştik gün oldu. Hatta onların dışında kalan azınlık erkek nüfustan göremediğim delikanlılığı , adamlığı vs desteği kadın arkadaşlardan gördüm desem yeridir; en basit bir örnek verecek olursak eşimle kaçarak evlenmemizdeki en büyük destek ve yardımı onlardan gördüm.. Eşimle kaçarak uzaklaşma ve nihâyetinde nikâhlanma sürecinde gelişen silahlı kovalama, tehditkâr tacizlere hiç biri de gaz kesmedi üstelik!