bugün

wimbledon 2023

Ah ah başlığı bile açılmamış. Eskiden moonlight sonata ve yine birkaç yazarla beraber bu başlıklarda ne yardırırdık be. Sözlüğün çöp olduğunu tekrar hatırladık. Gerçi ismi lazım değil baş harfi z*ll (ism*il alp*n) olan işe yaramaz twitterda ç*ğrı t*ner denen hırsızı yalıyor, sözlüğün ne derece düştüğünü anlamanız için bu detayı da yazayım.

Neyse konumuza dönecek olursak tenis dünyasının en prestijli ve bir o kadar da en zor tenis sezonu olan çim kortların ve hatta tüm kortların, diğer grand slaamlerin efendisi olan wimbledon'ın 2023 turnuvasıdır.

Turnuvada şu an oynayanlar atp novak djokovic, Carlos alcarez, medvedev gibi top class oyuncular var. Nadal yok, andy murray elendi, tsiptipas amerikalı bi kara oğlana elendi. Stanislav wawrinka djoko tarafından turnuva dışına itildi.

Wta'de iga falan var. Benim favori wta oyuncularımın hiçbiri yok. Azerenka elendi, kivitova elendi, simona Halep doping olayından dolayı yok sanırım, radwanska falan yok. Böyle wta mi olur mk?

Neyse izlemek isteyenler s sporttan izleyebilir. Normalde eurosport da verirdi ama bu turnuva yok. Hurkacz denen zibidi az kalsın djokovic'i eliyordu. Öyle servis mi atılır mk? Neyse federer gittiğinden beri djokocuyuz çok şükür, kupayı alacak Allah'ın izniyle. Dinimiz amin. Meme.