bugün

ibb nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması

makina kimya endüstrisi eylemidir. havuz medyası bile bunun altını çizerek verdi haberi. detaylar zaten yukarıda verilmiş bu metrobüsler "akp" döneminde alınmış sıfır kilometre "hurda" metrobüsler. aylarca tartışıldı buralarda kullanılması mümkün olmayan "ters kapı" sistemli hafif meyilli yollarda çekmeyen tamamen üretici ülkenin yollarına göre dizayn edilmiş milyonlarca euroluk/dolarlık hurdalar.

bugün mabadlarını parçalayanlar ahlaksız oldukları için bugün böyle davranmaları normal. bunların ne kadar yalanını ortaya çıkartırsan ertesi gün daha çok yalanlar ile ahlaksızlıklar ile sosyal medyaya geliyorlar. utanmaları olmadığı için yalan söylemek iftira atmak gerçekleri saptırmak ve yalanlarının ortaya çıkartılması, suratlarına suratlarına çarpılması sıkıntı değil kendileri için. sorsan hepsi müslüman hatta müslüman oldukları için baskılara falan maruz kalıyorlar. bir gün aslında meselenin islamiyet değil "sözde" müslüman olmaları değil insan olarak ahlaksız olmaları olduğunu anlayacaklar inşallah.

biz böyle yazınca diyorlar ki polemik yapıyor hakaret ediyor. aptala aptal, ahlaksıza ahlaksız demek hakaret değil aslında bu tiplere iyilik yapmaktır. çok zor ama bir gün aynaya bakarken belki bir ışık yanarda biraz zekalandırırlar ahlaklandırırlar kendilerini diye yazıyoruz yoksa bize ne anaları babaları eşleri dostları düşünsün. biz burada engelleriz geçeriz ama bu tiplere maruz kalmak zorunda olan reel kişilere sıkıntıları aslında.