bugün

dersimli kemalin seçim vaatleri

Kendi yorumlarım:
- ekonomi, eğitim, adalet, imar, çevre gibi gibi gibi bir çok, bir çok konuda vaziyet iyi değil. Ama bunları Kılıçdaroğlu da düzeltemez, çünkü 1. Yabancı kaynak sağlayacak müttefiklik ilişkileri yok, 2. Dünyada savaş ve ekonomik kriz ortamı hakim, 3. Millette vergi vereyim, kasa doldurayım diyecek hal kalmadı. Ha, bu sorunları devam ederse, mevcut yönetim de düzeltemez.
- baştan fazla taviz veriyor ama ola ki, seçimi kazansa bile, ki fazla inanmıyorum, iki gün sonra sırtındaki yükleri yani rakiplerini ve ortakçılarını atar, içten pazarlıklı Biri.. köprüyü geçene kadar dayı da diyor, baba da diyor. Yani devleti şuna teslim eder ya da ülkeyi başlanlık konseyi ile yönetir kısmına itimat etmiyorum.
- güya müttefikleri çok kaypak davranıyor, ben seçime yakın da infiallerin kopacağını düşünüyorum. Seçimi de en çok bunlardan dolayı kaybeder. Bir de rakibi istanbul seçimlerinden acı bir tecrübe edindi, işi sıkı tutacaktır.
- belli bir kesim nezdinde superman dahi olsa kredisi yok, körü körüne bir bağlılıkla karşı karşıya. Halbuki kendi müttefikleri ve müttefik seçmenlerinin bireysellik güdüleri çok gelişmiş. Destekleri de şartlı ve sınırlı, üstelik bir kısım müttefiki doğal ve sabık rakip seçmen kitlesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar