bugün

beyaz türk düşmanlığının türk düşmanlığı olması

eskiden gizli düşmanlıkken şimdi açık düşmanlık haline gelmiştir.

beyaz türk aslında türklerin elit ve elitist olmasından duyulan hazımsızlıktır. çünkü önceden gayrimüslim azınlıklara bahşedilmişti. sanat, bilim ve felsefe onların elindeydi.

türkler ise çiftçilik yapan, işçilik yapan ve cephelerde vatanları için ölen kişilerdi. bu ülkenin gerçek sahipleriydi ama saltanat azınlıklara ülkenin kaymağını yediriyordu.

atatürk'ün devrimleri ve girişimleriyle türkler önce iş adamı oldu, sonra sanat, bilim ve felsefe de önemli mesafeler kat etti. türkler bunu da başarınca elitizmi elinden alınan gayrimüslimler ve azınlıklar türklere her alanda ağır eleştiri getirip saldırmaya başladı. tabi bu saldırılar yabancı fonlar tarafından azınlıklar lehine desteklendi.

yabancı fonlar bunlar dışında siyasal islamcılardan da sağlam türk düşmanı yaratmayı başardı ve onlarda kendilerince kıvırıp şekil verdikleri o yönteme sarıldılar.

foncu sempatizan azınlıkların ve siyasal islamcıların körüklediği sevdiği bir gizli türk aşağılama yöntemine dönüştü beyaz türk kavramı. çünkü açıktan direk türk düşmanlığı yapamıyorlar, beyaz türk diyerek hınçlarını için için almaya çalışıyorlar.