bugün

türkiye sömürge devleti olarak kurulmuştur

sömürge ülkelerin tarihlerini biraz araştırın. tarihte hepsinden bağımsız ve egemen olarak bahsedilir. biraz daha araştırdığınızda alfabelerinin, resmi dillerinin, eğitim ve hukuk sistemlerinin fransız veya ingilize ait olduğunu görürsünüz. ayrıca bu ülkeler onların oluşturduğu çağdaş ve elit sınıf tarafından idare edilir. yönetimde sömürgeci ülkeler gözükmese de oluşturdukları elit sınıf onların çıkarlarını onlardan daha iyi korurlar.

gel gelelim bizim tarihimize... bizim kuruluş dönemimizin de diğer sömürgelerden pek farkı yok malesef. bizim de resmi dilimiz olmasa da alfabemiz batı alfabesine çevrilmiştir. bize dayattıkları kemalizm denen fikriyat ile yıllarca bizleri boyunduruk altında tuttular ve bu ülkenin istikbalini çaldılar. eğitim sistemimizden hukuğa, hukuktan ceza kanunlarına kadar her şeyimizi kemalizm kisvesiyle onlar düzenlediler. kemalizm, batının bu ülkeyi elinde tuttuğu yulardır. ne vakit ki milli menfaatimize yarayacak bir fırsat yakalasak batı kemalizm yularını çekmiştir.

bu kahpe düzen elbet yıkılacaktır. yeter ki bizler milli adamlara sahip çıkalım. 1950 de 60 ta 80 de uyandık ama darbelerle bizi alaşağı ettiler. artık ensesine vurulup lokması alınan türkiye olmayacak karşılarında.

bu videoda çok güzel bir şekilde anlatılmış:
https://www.youtube.com/watch?v=fDvxhmVCedE
yedek link: https://disk.yandex.com.tr/i/Qxno3g9p-zfhwQ