bugün

müge anlı ile tatlı sert

Sakarya'daki şu olayda ne Özbek kadın, ne de oğlan katil çıkmadı ya... Çok sevindim. Buradakilerin aksine Özbek kadının 'kötü kadın' olduğunu düşünmüyorum. Kadının yanlış yaptığı tek şey, evli ve çocuklu bir adama aşık oluşu. Başına da ne geldiyse bundan gelmiş. Bunun dışında kadının yaptığı şeyler çok doğru ve olması gereken şeyler. Hangimiz sevdiğimiz adam ya da kadın için fedakarlıklar yapmadık ki...

Oğlu da bence son derece beyefendi. Öyle bir babaya sahip olup sakin kalmak, babanın sevgilisiyle yüzleşip onu suçlamadan, yargılamadan gerçeği öğrenmek istemek her genç erkeğin yapabileceği şey değil. Çocuk kalkıp bir "sen benden babamı çaldın" bile demedi. Ben olsam o kadını orada yerin dibine sokar sokar çıkarır, yine de hırsımı alamazdım.

iki kadının birbiriyle hiç muhatap olmayışı da çok hoş. Özellikle nikahlı kadının tavrına hayran kaldım. "Gidip getirsem ne olacaktı? Yine gidecekti. Ben de gitsin ne yaparsa yapsın dedim. Benim önceliğim çocuklarım oldu. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durabilecek olsaydım nikahı da verirdim ama öyle bir şansım yoktu. Ben de çocuklarımı büyüttüm" dedi, helal olsun gerçekten. Çok akıllı, mantıklı tutuma sahip.

Şereften eksik olan, kesinlikle ölen adam. A ölümü hak eder mi, bilemem.