bugün

netflix dizilerindeki eşcinsellik

çok faydalı yayınlar benim için.
izleyenlerde ahlaksızlık veya cinsel sapkınlık vb olarak tanımlanan davranışlara yönelimlere eylemlere neden olduğunu sanmıyorum.
aksine, izlemeyen ve böyle konuları konuşmayıp üzerini örten, bir tabu olarak gören tutucu bağnaz cahil kesimlere bakıp asıl bu eşcinsellik üzerine yayınları sansür yasak ile yok etmenin zararlarını görmekteyiz.
vakıf dernek yurt adı altında faaliyet gösteren malum kesimlerde ufacık erkek çocuklara yapıılan tecavüzlere bakın.
bu insanlık dışı insanlık suçlarının içinde olan masum insanlar ve bu suçu işleyenler netflix abonesi mi?
netflix izlediği için aboneliği olduğu için mi bu insanlık suçlarını işlemiş?

ya da basında çıkan kadınların yanı sıra kocalarını da badeleyen bu sapık netflix abonesi ve netflix de eşcinsel film dizisi izlediği için mi bu duruma düşmüş?
karısını şeyhe sunan, bu yetmez tam olsun diye kendisini de şeyhe sunan adamlar bunu netflix de eşcinsel yayınlar yüzünden mi yaptı?
https://www.siyasetcafe.c...m-delirirlerdi-39427h.htm

daha önce de yazmıştım.
netflix idare-yönetimide olsam bu vb netflix eicinselliği artırıyor, ahlakı bozuyor vs haber paylaşım söylem içinde olan herkese her kuruma maddi manevi tazminat davası açarım.
tck kapsamında suç isnad edilen ve bu suç fiillerini işleyen, toplumun ahlak kültür değerleri dışında davranış eylemde bulunanlar, örn: gündüz kuşağında yaşanan çocuğun babası kim tartışmaları ihanetler namussuzluklar ahlakssızlıklar içinde bulunanların, bu rezaletlerin toplumsal yozlaşma çürümenin örneğini sergileyen bu kişilerin kaçı ne kadarı netflix üyesi ve ne kadar sürede abone vb bilgilerini kamuoyuna açıklar, bu insanlık aile eş anne babalık değerlerine ters davranışlarda olan insanların bu duruma gelmesinde netflix suçlu diyenlere tazminat davası açarım.