bugün

sevgilinin yurt dışında olması

yaklaşık 3 ay sonra başıma gelecek olan durumdur. 2 yıldır her an dip dibe, mıc mıc oldugum kişiyi 3 ay sonra alamanyalara gondericem ve en erken 1 yıldan aşağı yüz yüze gelemeyeceğiz. ah sözlük yüreğim yanıyor, göz pınarlarım kurudu daha şimdiden.
Beni en çok korkutan da ilişkinin kendi kendine bitmesi durumu. yani böyle önce az konuşmaya başlarsınız sonra kimse kimseyi aramaz ve biter ya kimseye de koymaz bu durum. öyle bir son yaşamaktan o kadar korkuyorum ki, gercek bir şeyler yaşadığımı düşündüğüm için.
neyse, hayırlısı olsun. inşallah alışılmışın dışında mutlu bir son olur bizim için.

edit: 1,5 yıl sonra gelen düzenleme. ayrıldık, aldatıldım. ilişkinin kendiliğinden bitmesinden falan korkuyormuşum bi de masum masum. yok okulun biter bitmez seni almanyaya yanıma aldırıcam, yok yazın izne geldiğimde istemeye gelicez seni diyen, ilerde kocam olarak görüp kendi kendimi kandirdigim kişi, eline fırsat geçer geçmez beni aldatmış. bir de tek seferlik bir şeymiş, duygusuz bir birliktelik yaşamış da boşuna bana itiraf edip beni üzmek istememiş oyle diyor * kimseye güvenmeyin kızlar. üç kişilik bir ilişki yasiyormussunuz sevgiliniz yurt disindayken. neyse, yazıklar olsun.