bugün

fatih

zararsiz saf bir arkadasti.kaynakci fati demirleri perforjeleri kaynak yapip sekil verirdi iste ne bileyim is yerine hic gitmedim. benden buyuktu ama saf oldugu icin sorun yaratmiyordu acik kapaniyordu.
bir gun gozune kaynak parcalari sicramis goturdum acile korneasindan temizlediler. 1 hafta su aglayan kedi kepsi gibi gezdi gozler dolu dolu gulerken bile aglardi.
killi bir arakadasti bu fati surekli vucut killarimla nasil bas ettigimi sorardi. kil tuy problemi olmayan bir insandim.olani da bana yetiyor bir yontem kullanmiyordum.sonradan ogrendim her seyini bana anlatirdi.heyecan arayan tehlikeli bir kadinla takilmaya baslamis yakalamis bir yerden bunun bakir oldugunu zaten duvar arkasindan bile sak bilirsin. demis buna ev ayarla ben sana agda yaparim tum vucut sirt dahil.fati bakir fati kaynak yaptigi demirler gibi alev almis ama kadin cok fena konusurken kemerini gozleriyle cikariyor ustunu basini gozleriyle yirtip boydan boya yaliyor. tehlikeli bir kadin.
neyse kisa kestim ucunda arkadasim ve bertaraf edilmesi gereken vucut killari var. verdim evin anahtarini fati beni tanir evi duzgun kullanmasi gerektigini bilir.

isim cikti donerim.