borderline sevgili

Boyle bir kiza tutuldum. Hala atlatamiyorum. Psikologa gitmeye basladim. Ben neden boyle oldum dedim. Normal bir insandim dedim.

Sonuc olarak psikologun bana soyledigin sey bu kizda borderline kisilik bozukluguna dair belirtilerin olmasiydi.

Ilk basta bana o kadar ilgi gosterdi ki ona asik olmami sagladi. Kisa surede gelen bu ilgi beni korkuttu. Kendimi geri cektim ama yine de adim atti bana. Sonra ben de karsilik vermeye basladim. Hatta oyle ki benim hayatimda biri olup olmadigini yokluyordu surekli. Bi story atsam kiminlesin nerdesin diye soruyordu. Sonra ne mi oldu? Bir gun hic yazmamaya basladi. Farkli bir ulkede yasiyordu kendisi. Aramizda mesafeler vardi. Dedim ki birini buldu heralde? Yazmadi bir sure ya sordum ben de bir sey mi oldu diye. Yok bu aralar kimseyle konusmuyorum dedi. Tamam dedim. Bir sure sonra geri geldi. Ayni eski hizinda ilgi gostermeye devam etti.

Bu sekilde defalarca geldi gitti. O ilgi beni kopek etti. Kendimi o ilgiye muhtac hissetmeye basladim. Defalarca kez bana geldi ve gitti. En sonunda patladim. Dedim ki ben seni seviyorum ya sen niye bana boyle davraniyorsun dedim. Dedi ki ben seninle hep arkadas olarak konustum dedi. Tabi bu aralar birbirimize hediyeler gonderiyoruz falan. Benim aldigim kolyeyi boynundan cikarmiyor. Oyle bir arkadaslik. Ustunu iyi giyin usutme demeler, hayatinda bir tek karin eksik demeler, iyi varsinlar, benimle ilgilen demeler. Kizlarla konusma demeler.

Yani arkadaslar bu kiz benim t***k geciyor gibi gelmeye basladi. Dedim ki istemiyorsan daha konusmayalim. Istemiyorum dedi. Ertesi gun mesaj atti. Sonra defalarca kez yazdi bana. Istemiyorum dedigi halde her gun yazdi konusmaya calisti benimle. Birkac ay daha boyle konustuk. Arada yine boyle kayboldu ve geri geldi. En sonunda bir gun napiyorsun yazdi ve sonraki hicbir mesajima cevap vermedi. Sordum ben de niye boyle yapiyorsun dedim. Hayatimda biri var dedi.

Bu arada surekli yanima gelecegini de soyluyordu. Su ay gelcem diyordu o ay geldiginde gelmiyordu. Oyaliyordu surekli. Belki Yedekte tutuyordu bilemiyorum. Eger hayatinizda surekli kaybolup giden gelen biri varsa silin gitsin.