bugün

jaws filmindeki sikko balik

millete format ahlak dersi verip aleni feyk kullanıp ifşa edilince saldıgan hale brünüp analara hakaret eden zevat.. haa bu sen için değil herkes için geçerli

1 bunu sen açtın değil mi? (bkz: cuhape cuhape diye sözlükte gezinen kafasız tavuk) pekiii ben ne yaazmışım gayet kibar başlığı tanımlayan hakaret içirmeyen girir yazmışım doğru mu?

2 bu kim açmış ben neden açtım senin pislik yapmana karşı açtım (bkz: plak plak diye sözlükte gezinen kafasız tavuk) pekiiii tanım olarak sen yazmışın (#45632487) plaklar götüne girsin yazmışın haaa demek ki aramızda insani adamlık küfür etmeme yönünden kalite olarak dağlar kadar fark varmış.

3 yaşım büyük diyoorsun ama bende çocuk değiğim sana yakın varımdır sen neden bu kadar ağır hakaret ediyorsun

4 müslümanlara orspu çocuğu yazıp anazını sikeyim diyebiliyor akit ve sabahtan link atanlara ana avrat gidiyorsun.

5 bak yaşın kemale ermiş insanlar anlık reksyon gösterip hakaret edebilir ama bazen duracaağı yeri bilmesi gerekir. iyestayla sen derin husumetler içinde olan zevatsınız özele gidersin karşılıklı yazşır orta yol bulabilirsiniz.

6 benim harbi biri olduğumu iyi bilirsin olayların % 80 suçlusu sensin?

7 benim anam göçeli 2 gün önce 13 yıl bitti 14 yıla girdi seni uyarmışam usta bir daha ölmüş anama dolaylı veya aleni küfür edersen karşılık görürsün.

8 benim bu hayatta bi beklentim kalmadı yapılacak kazanacak ne varsa fazlasıyla yaptım artık çalışmıyorumda benim çalıştığım şartlarda başkası çalışsa çoktan ölmüştü. derdin varsa beni mahkemeye ver 4 ücü davamda seninle olsun battı balık yan gider. mahkeme benim olmazsa olmazlarım arasındadır he bu yaşa kadar kimseye eyvallah etmedim it gibi çalıştım şimdi meyvesini yiyorum.

9 senle ufak çaplı kapışmalarıız oldu ama dişe dokunur değillerdi sen dolaylı yoldan tüm müslümanlara ak partililere aleni oç yazdın bu adamlık değil. gerçekten çok yazık.