bugün

edirne ye gelen bulgarların görgüsüzlüğü

normal olan görgüsüzlüktür.

ya kardeşim bu konuyu salın artık. çünkü gerçekten ağzınızdan yüzünüzden salaklık damlıyor. ekonomi bok gibi evet ama bu bokun içinde bir boncuk adeta. adamlar gelmiş alışveriş yapıyor işte. ucuz amk. nesi batıyor size anlamadım. esnaf kazansın abi. bir de bilirsiniz bizimkileri acımaları yoktur. şuan nasıl saplıyorlar belli değil. kilosu 200 tl olan dandik sucuğu 500 liraya kaktırıyorlardır. içinde et bile yoktur. elin gariban bulgarı nereden bilecek malın iyisini. yapışırıp geçecekler salın adamları.

edirne'de olsam çoktan açmıştım pişmaniye dükkanımı. 15 tlye satılan otogar pişmaniyesini ''special turkish delight'' ismi altında 250 liradan geçiriyordum. tertemiz. adamların ülkesini yıllarca kumar ve seks için talil cenneti olarak gördük. şimdi adamların ekonomi iyi, bize geliyorlar yine sikiyoruz daha ne olsun?

haaa bundan rahatsız olanlar yaz gelince, insanlıktan nasibini almamış dağ ayıları rus fakirlerini izlesin. yolda adam çevirip ''kaç parasın sen, seni almak istiyorum'' demezlerse hiç bir şey bilmiyorum. aha yazdım buraya.