bugün

sözlük yazarlarının itirafları

sosyal medya da etrafımda açım işsizim diye ağlayanları, yok edilen geleceklere ve diplomalı cahil işe yaramaz kalifiye olmayan milyonlarca genci görünce inanın ki üzülmüyorum.

ülkenin içinde bulunduğu pahalılık ve düşen satınalma gücü ile açlık içinde yaşayan, karın doymasını beslenme sayan dengeli sağlıklı beslenmenin önemini bilmeyen ve dengeli sağlıklı beslenemeyenler açlık olarak tanımlandığını bilmeyen insanlara da üzülmüyorum.

sosyal medya da vardı, mühendis genç almanya da kuryelik yapıyormuş.
aptalca muhalif söylemler içinde olup "türkiye mühendisine iş bulamadı, mühendis almanya da kuryelik yapıyor" diyen embesiller biraz zeka ve eğitim seviyeleri yüksek olsa "almanya'da mühendis kuryelik yapıyor" diye almanya'nın haline acırlar.
ya da aptalca muhalefet söylemi içinde olanlar "türkiye de mühendislik eğitiminin seviyesi anca almanya da kuryelik yapmaya yarar" diye değiştirse hiç olmazsa zeki görünürler.

bunun için artık ne ülke ne insanların politika siyasi ideoloji düşünce inanç aidiyet kimlik vb olguları bu ülke de benim için bir önem arz etmiyor.
güncel Önemli Başlıklar