bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Sanırım içinde bulunduğum durum bir nemfomani.

Her seferinde daha fazlasını, daha çılgınını istemeye devam ediyorum.

Daha büyük memelisi, daha çok kadın, daha fazla grup seks. Onu da deneyeyim, bunu da deneyeyim...

Her seferinde dayanamayıp yapıyorum. Ve bundan müthiş keyif alıyorum. Bittiği an benim de hevesim kaçıyor. Birkaç gunlugune rahatlıyorum. Belki o kadar bile sürmüyor, sabahına uyandığımda yine yanımda birden fazla kadın olsun istiyorum. ikisini, üçünü beraber istiyorum. Bazen biriyle yaparken diğeri izlesin istiyorum. Ondan çıkarıp ötekinin ağzına veriyorum. Müthiş keyif alıyorum. Bitince vicdan yapıyorum. Hemen uzaklaşmak istiyorum o ortamdan. Normal hayatıma geri dönüyorum.

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra yine aynı ben oluyorum. Doyumsuz. Daha fazlasını ve daha farklısını arzulayan kişi.

Kendime itiraf edemediğim ya da henüz teşhisi konulmamış bir hastalığım olabilir. Bunun adi nemfomani olabilir. Ama bunun tedavi edilmesini de istiyor değilim. Mümkün olduğunca farklılık istiyorum ölene kadar. Kendimi bu yüzden kötü hissediyorum. Kötü biri değilim. iyi bir insanım. Ama bu yüzden partnerlerime yalanlar söylemek zorunda kalıyorum. Yalan söylemek her şartta ve durumda bir insanı kötü yapar mı bilmiyorum.

Neyin doğru neyin yanlış olduğu hakkında bir fikrim yok. Evrimini tamamlayamamış bir insansı bile olabilirim. içgüdülerime yenik düşmeye devam ediyorum.