bugün

neden türk kızı değil de yabancı kız almalı

Açılın, geçmişte bulgar ve rus sevgilisi olan şahsım olarak bu konuda iki kelam edeyim.

Bir kere bu kızlarda trip olayı yok abicim onu sil kafandan. Huzuru yakalıyorsun, saçma sapan amaçsız gerginlikler yaşamıyorsun. Seni sadece sen olduğun için değer veriyor. Ortak hobileriniz varsa oh ne ala... Saçma sapan ön yargıları olmuyor. Yaşı bile dert etmiyorlar, benden büyükler de vardı aralarında ve hiç sorun etmediler. Ayrıca genelde kibar oluyorlar. Türk kızlarından hassas oldukları da gerçek. Kırarsanız affı olmayabiliyor. Kırmayın aman!

Genelde mesleğinizle, paranızla pek ilgilenmiyorlar, en azından Türkiyedekiler gibi ilgilenmiyorlar diyeyim. Türkiye'de müthiş bir mesleğe göre kategorilendirme olayı var. Ama orada böyle şeyler yok. Karakteriniz onlar için daha önemli.

ilgiye, sahiplenilmeye açlar. Evet biz türk erkekleri gibi değil yabancı erkekler. Derin ilişkiler yerine yüzeysel takılıp geçen havada çoğu, ama bir kadını asıl tatmin eden ilişkide derinliktir, detayları yakalamaktır ve türk erkeklerinin bu yönünü, korumacılığını ve farklılığını tanıyan yabancı kızlar, bu özelliklere hayranlık duymuyor dersek yalan olur.

Fiziksel olarak ise siyah saçlı ve beyaz tenliysen ve tipin de fena değilse çoğu kızın radarına girebiliyorsun. Sarışın erkeklerden ziyade böyle erkeklerden etkilenme olasılıkları daha yüksek. Bunun nedeni sanırım daha maskülen gözükmekle ilgili olabilir.