bugün

gecenin derinlerinden öyküler

Özgür, karanlığın içinde Lara'nın ellerinin bağlı olduğunu gördü. Elif'in ellerinin de elbisesindeki kemer benzeri parça ile yukarıya doğru bir kolu sağda bir kolu solda şeklinde bağlanmış olduğunu gördü. Ve dişi kurt yaralı olmasına rağmen Lara'nın karşısında Elif'in arkasına geçti. Ve bir yandan hirlarken nefesini verirken diğer yandan pençeleri Elif'in turuncu elbisesinin düğmelerini tek tek çözmeye başlıyordu. Ne elif ne de Lara tek kelime etmiyordu. Aksine elifin nefes alışverişi ve gözlerindeki ifade içindeki karmakarışık heyecan fırtınasını gösteriyordu. Dişi kurt son düğmeyi de açtıktan sonra elbiseyi iki yana açtı ve pençeleri sakin bir tonda Elif'in bedeninde gezinmeye başlandı. Ve pençesi Elif'in memesini avuçladiginda Elif'in derinden bir inlemesi duyuldu gözleri kapalı bir halde. Lara ise Elif'i ve uzun zamandır yanında olan dişi kurdun bu halini dudaklarını ısırarak izliyordu. Dişi kurdun pençeleri tenini kızarıklık ve çizik içinde bıraksa da elif daha önce hissetmediği bir hazzı yaşıyordu. Dizlerinin tutmadığını o anı gören herkes fark ediyordu. Dişi kurt bunu görünce bedenini kendine doğru yasladı ve bir pençesi ile kemeri kesip Elif'i kucağınq doğru düşürdü. Elif daha önce tatmadıgi bir orgazmı titreyerek yaşıyordu. Dişi kurt pençelerini bu sefer onu sakinleştirmek için kullanıyordu, kucağında nefes alışınin düzelmesini bekledi. Elif derin bir gülümseme ile baygın halde yatarken onu yere doğru bıraktı dişi kurt ve Lara'ya gitti.

Lara'nın elbisesine dokunmadı bir kurt gibi yerde dört ayağının üzeride yürüdü. Lara'nın önüne geldiğinde ise başını elbisenin altından sokup Lara'nın tadına bakmaya başladı. Lara'nın gözleri bir anda büyüdü, bedenini çok fazla kastı fakat kendini bıraktığı anda ise evin tüm katlarından duyulacak bir çığlık attı ve eşliğinde inleme sesleri geldi. Baygın halde yatan Elif bile gözlerini oraya dikti. Çok geçmeden Lara da elif ile aynı hale geldi. Dişi kurt pençesi ile onun da bağlı olduğu ipi kesti ve kucağına aldı titremesi hızlı nefes alışı geçene kadar kucağında onu okşadı. Ve sonra da Elif'in yanına götürdü. Lara ve elif birbirine biz ne yaşadık diye sorar gibi bakıyordu. Çünkü yaşadıkları orgazm ile tüm enerjileri bitmiş gibi hissediyorlardi.

Özgür ise tüm bu anları donup kalmış bir şekilde izledi. Aklında o kadar fazla soru vardı ki. Bunları Lara ve Elif'e sormak istiyordu daha fazlasını ise dişi kurta sormak istiyordu. Dişi kurt da elif ve Lara'nın yanına geçmişti bu sırada onların başında Özgüre bakıyordu. Özgür yaşadığı şaşkınlığın etkisinden çıkıp silkelenip kendine geldiğinde adımlarını içeriye doğru kızların görüş açısına doğru yönlendirdi. Kızlar sesi duyup dönüp baktıklarında ise hiç beklemediği bir tepkiyi aldı. Elif ve Lara aynı anda, Özgür bu sen misin diyorlardı. ikisinin de gözleri büyümüş büyük bir şaşkınlık içine girmişti. Özgür bu olana anlam veremiyordu. Neden böyle bir tepki vermişlerdi ki?