bugün

boğa burcu kadını

Bütün erkekler ikiye ayrılır:

1. Hayatının bir döneminde boğa burcu kadını için önemli bir yere sahip olmuş erkek, (baba, erkek kardeş, sevgili, nişanlı, koca, oğul hepsi dahil)
2. Hiçbir zaman bir boğa Burcu kadını tarafından sevilmemiş erkek.

ikinci gruptakiler çok şanssız da, ben ilk gruptan bahsedeceğim. Bir boğa burcu kadını ile bir zamanlar aşk yaşadım. Bu kadınlar kolay kolay güvenmezler, bağlanmazlar. Ama bir kere sevip güvenince de sevdikleri erkeğe dünyada cenneti yaşatırlar. Yalnız şunu söylemem gerek, eğer bir boğa burcu kadınına onu sevmediğinizi hissettirirseniz veya aldatırsanız veya kalbini kırarsanız size gururundan çelik bir duvar örer. Bir daha asla ona ulaşamazsınız.

Boğa burcu olan sevgilim annemle çok iyi anlaşıyordu. Ki yani annem gerçekten katlanılacak bir kadın değildir. Oğluna aşırı düşkün ve gelinine kök söktürmek isteyen kaynana modeli olduğu halde sırf benim annem olduğu için sabırla ve anlayışla kendini kabul ettirmeyi başardı. Ben ne yaptım peki? Kendisini bir anlık gafletle aldattım. Ha sonra Allah belamı verdi zaten. Ahı tuttu ve iki yakam bir araya gelmedi. Umarım daha fazla bela yağmaz başıma.

Size şunu söyleyeyim, çok güzel seviyorlar be! Normalde çok güçlü ve sağlam karakterli kadınlardır ama sırf erkeklerini yüceltmek için onun gölgesine sığınır gibi yaparlar. Yalnız tek erkeğe ait olma takıntıları had safhadadır. Evlenmeden önce cinsel anlamda dokunmazlar, dokundurmazlar. Gerçekten saygı uyandıran bir ağırlıkları vardır. Size sarılırken bile mağrur olduğunu, yılışmadığını görürsünüz.

O Kısıtlamadı, baskı yapmadı, hesap sormadı, annemin kalbini kazandı ve benim gibi vefasız bir yaratığın ihanetine uğradı.

O şimdi evli. Umarım çok mutludur. Mutlu olmayı gerçekten hakediyordu çünkü. Keşke benim olsaydı ama olmaması benim suçumdu.