bugün

aşı olanlar yarı insan yarı maymun doğurabilir

vero cell afrika yeşil maymundan elde ediliyor. nasıl derseniz; hayvanlar hastahane ortamında masalara bağlı ve muhtemelen lokal anastezi altında, böbreklerine sokulmuş şunlar bunlar... sonra bu sıvı testlerden geçip ilgili aşılarda ki bunlar hemen hemen bütün aşılar ve deneysel başka çalışmalar için kullanılır.

bilimsel çevrelerde vero cell için süren çeşitli tartışmalar var ama %99 güvenli bir ürün, artık %1 hangimizi kapsar bilinmez.

organik ürün olması sebebiyle, koronayla birlikte ciddi bir maymun çiftliği ihtiyacı doğduğu kesindir ve şimdi bir yerlerde, en az binlerce maymun masada yatıyor. hayvanları yiyen bir varlık olarak bizler için bu tabi ki insanlık dışı bir uygulama.

aşı hastalıktan bir seviye korur fakat ölümden korumaz. doğada bütün dünyayı aşılayacak kadar maymun olduğundan şüpheliyim, yani aslında biraz zengin avuntusu. korona bir ailedir, gelişerek her yıl kapımızı çalacak. insanda mutant değişiklikler yapacağı öngörüsü saçma ama potansiyel etkileri mevcut fakat milyarlarca insanda denenmiş olarak bilime güvenen biri gözü kapalı aşı olabilir, olmayabilir. çok şey değişmez.