bugün

brightburn

Superman kötü niyetli kozmik bir parazit olsaydı ne olurdu temalı bir gerilim filmi.

Merak ettiğim bir filmdi ama Çeşitli ortamlarda yapılan kötü yorumlardan dolayı şimdiye kadar izlememiştim. Filmi beğenmeyenler son yılların modası haline gelen aksiyon dolu süper kahraman filmlerinin oluşturduğu algıya yenilmişler. Bu öyle bir film değil, burada kendinizi onunla bağdaştıracağınız, insanları kurtarmaya çalışan, ailesini seven tatlış süper kahraman yok, dünyayı yok etmek için gönderilmiş bir düşman organizma var.

Film arada mantık hataları ve boşluklar bırakmadan adım adım ilerliyor, bu da filmi anlaşılması kolay kılıyor. Gizemlerle, ters köşelerle sizi yormuyor, hal böyle olunca size de sadece filmin sunduğu gerilimi yaşamak düşüyor.

Ben baya beğendim. On üzerinden puan verecek olursam 8 üstü bir puan veririm. Zaten çok uzun bir film de değil. Ne beklediğinizi bilerek izlerseniz seversiniz.

Bu arada diğer bir underrated film olan upgrade'i de önermeden geçemeyeceğim. Brightburn gibi hakettiği değeri görmemiş bir film daha. Önce Brightburn'ü izleyin, bu ne amk derseniz üstüne upgrade'i izleyip rahatlayabilirsiniz.