bugün

bitcoin

Kripto piyasasında fırsatlar hiç bitmez. millet sanıyor ki bitcoin düştü tamam kripto piyasası bitti. öyle bir şey yok. ekimden bu yana gelen boğa da özellikle yeni girenler bu düşüşleri hiç yaşamadılar sürekli yüksele yüksele gidecek sandılar. şimdi de sürekli düşecek sanıp piyasanın bittiğini sanıyorlar. oysa nakiti olan adam için şu an projesi olan çoğu coin bedava. örneğin avax, theta, dot, link, neo, etheryum- cardano halen çok ucuz. neden ucuz bitcoin 30 a çakılmışken eğer hala bu seviyelerini koruyabilmişlerse benim gözümde bedavadır. bitcoini 20 - 30 arasından yedirirler mi bence yedirmezler. o yüzden bu tür alt coinler bitcoin 35 - 40 arasında bile müthiş bir kar bırakıyor. özellikle ada harikalar yaratıyor resmen bitcoin beni bir sal 3 dolara gidecem diye bas bas bağırıyor. yine theta nın 31 haziranda güncellemesi var ve süper ilerliyor.

şu piyasada milletin önceden aldığı coinleri 50x 100x olacak diye ne idüğü belirsiz 5-6 sıfırlı coinleri almayın kardeşim paranıza yazık.

az kazanın ama kaybetme riskiniz her zaman düşük olsun. bugün ada nın bitcoin salmadığı sürece birden % 50 değer kaybetme olasılığı var mı ama doge nin shibanın % 90 bile çakılma olasılıkları hep var olacakta.