bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Birkaç yıl öncesine kadar kendim için çizdiğim yollar vardı. işimi severek yapabileceğim birkaç plan işte. Ama öyle ya hiçbiri olmadı. Hiçbiri olmadı. Mezun olduğumdan beri geçici işlerde çalıştım ve hayat enerjimi, neşemi kaybetmiş gibi hissediyorum. Belki yeterince cabalamadim belki nasip değilmiş, bilmiyorum.
Her güne çabucak bitsin diye kalkıyorum, hayatimi erteliyorum. Sanki benim hayatım daha başlamamış gibi hissediyorum. Ama artik bu depresif halimden kurtulmak istiyorum. Sabah uyandığımda aynadaki neşeli halimi, gün içinde ruhumun dans ettiği günleri özlüyorum. Kendim için, benimle birlikte yürüyen sevdiğim insan için yeni yollar, yeni alternatifler üretmem gerek. Hayatımdaki neşeyi, umudu öyle özledim ki; bizim için onu bulmam gerek.
Herkesin hayatı farklı akıyor. Benimki benim planlarımin çok ötesinde aktı. Eğitimim , mesleğim, kariyerim onceligimken hayatımda çok geri planda kaldı. Her şeye gecikmiş, hayatı belli bir yerde donmuş biri olarak tekrar canlanmak istiyorum.
Ya ben yine kendimi fazla dinledim, abarttım. Kısacası Kendimi memleketine, kendine ve ailesine faydası olmayan zarar ziyan biri olarak görüyorum. Daha da Kısası işsizim, deneyimsizim, umutsuzum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar