bugün

recep tayyip erdoğan

iktidarın küçük ortağı mehepenin iyice kanatları altına girmiştir. bu saatten sonra pelikancılar avuçlarını yalasınlar. raconu artık reis haricinde başkaları kesecek. göstermelik ve kukladan farksız biçimde seçimlere kadar koltukta kalacak.

bir mortingen durumunda veya sen şöyle kenara gel otur, yoruldun dayatmasından sonra akepenin başına geçen pelikancılardan biri olmayacaktır. akepnin ağır topları teker teker budandı.

şimdi cin fikirli düşünecek olursak, derin devlet destekli reis budama operasyonu yapıldığı fikri bana daha olası geliyor. bu kavgada bir çok sırrı bilen birisini dolaylı olarak konuşturtmak beyinde fazla şeker yakmak demek. bu adamlar bu kadar zeki olabilirler mi diyorum, ağar'ın geçmişte yaptıkları aklıma geliyor. yahu diyorum o zaman, madem beyniniz bu kapasite ile çalışıyor, ülke niye bu halde?

sonuç olarak şimdilik tek bir şeyden eminim, akepenin posası çıkmış oldu. peker abisi tarafından satıldı, rezillikler saçıldıkça parti içindeki (rant kavgası içindeki kışkışçılar, davutoğlu ve babacan'ın gazıyla rahatsızlıklarını iyiden iyiye dile getirecekler. gerçi yozlaşmanın dibini görmüş bir parti artık gün ışığını biraz zor görür.

rte de yorgun. yeni söylem üretemediği gibi eskiler de bayatladı. geçen ne diyor; batı bizi gıskanıyor, dış mihrak cart curt gfasadgsjgdsgsd. he ya.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar