bugün

bitcoin

bitiremezler. istedikleri kadar karalama yapsınlar bitcoin ve etheryum belki 1 ay belki 6 ay belki 1 ıl belki 5 hatta 10 yıl illa ki geldiği tepe noktasını aşıp tekrar yeni ath ler yapacaktır. bu 2 coini istediğin kadar kötüle bitmezzzz. bitcoine o kadar yatırım yapan adamlar bunu bilmiyor mu biliyor. adam 5 yıl 10 yıl hodl etmek için alıyor zaten bugün isterse 10 bin olsun microstrategy gibi koskaca şirketi etkiler mi etkilemez. ama senin arabayı satıp kredi çekip girdiğin paran etkilenir mi etkilenir. birde kaldıraç belasına bulaştın mı yandın kanına kadar sömürürler daha kafanı sağa sola çevirmeden bir bakarsın likit olmuşsun.

kural1. spottan şaşma.

kural2. kaldıraçı sadece yüksek meblağda oynuyorsan komisyonu azaltmak için kullan veya en fazla 2x pozisyon aç.

kural3. dumplarda panik yapıp satma. malı zaten spottan aldın o artık senin ve kaybolmayacak yüksek hacimli dumplarda fiyat saniyede % 20 iner % 20 çıkar sürekli düşecek sanıp korkup satma.

kural4. her zaman milletin panik yapıp korkup kaçtığı yerden malı al ki tepki alımında bile kafadan kara geçesin.

kural5. para kaybetmemeye bak. ilk hedefin kazanmak olmasın. az oyna az kazan. futures belasına hiç bulaşma x50 x100 kaldıraç açıp uçuyor kaçıyor diye paranı likite ettirme.

ayı geldiğine inanıyorsan bütün shit it çer çöp coinleri terket ve bitcoin ve etheryum gibi baba coinlere geç. gerçi bana sorarsan bitcoin de çöpte işte o yükselmediği zaman altlar yürümüyor.

ama etheryum link ve polkadot değerlerinin çok çok altlarındalar. polkadot bile teknolojisiyle bitcoini 10 a çarpar 5 e böler tokatlar ama naparsın işte.