bugün

23 mayıs 2021 sedat pekerin 7nci bölümü

s01 e07: hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar. (those who look life fearless, they don't fear death either...)

nereden başlasam?
en baştan başlayalım...

►sedat peker'in bulunduğu her ülkeye yapılan operasyonlar, ardından fas'tan çıkarılması için fas'a iha hibe edilmesi(yahut hibe değilse bile sembolik bir ücretle satılması)
bir devlet bir suçlunun peşine neden böyle düşer? bir suçlu için ihalar, sihalar hediye eder? demek ki devletin çekindiği, bu adam konuşursa rezil olurum diye düşündüğü şeyler var.

►yine sedat peker'e, neden dubai'de olduğu, dubai'nin bize düşman olduğu için onu koruyup kolladığı suçlaması yöneltiliyor.
sedat peker de diyor ki; "gidecek başka ülke mi bıraktınız..." ayrıca madem dubai ile düşmanız, neden mevlüt çavuşoğlu bayramda bae dışişleri bakanını arayıp bayram tebriği yapıyor. normalde biz daha büyük ülkeyiz, çavuşoğlu da bae dışişleri bakanından daha yaşlı, bayram kutlaması yapılacaksa bae dışişleri bakanının çavuşoğlu'nu araması lazım...

►süleyman soylu'nun akrabası sadık soylu, çevre ve şehircilik bakanlığını ele geçirmiş, bakanlık müdürünü fetö operasyonu ile tehdit edip ona her işi yaptırıyor, imar izinleri çıkarttırıyormuş.
ayrıca Next Level iş merkezinde sürekli bürokrat ve iş adamları ile görüşüyor, bunlardan para alıyormuş.

►kolombiya'da 4900 kg kokain yakalanınca binali yıldırım'ın oğlu venezuela'ya iki defa gidip yeni bir hat kurmuş.

ilgili bölüm;
https://streamable.com/tp2ij4

uyuşturucudan gelen para kıbrıs'taki halil falyalı üzerinden dönüyormuş. halil falyalı'nın türkiye'de 10 tane dosyası var, dea bu adamı arıyor, bu adamı neden türkiye'ye getirilmiyormuş? erkam yıldırım ile bu halil falyalı birlikte iş yapıyorlarmış.

bu arada bu halil falyalı'nın elinde erkam yıldırım'ın kasetleri varmış, erkam yıldırım o yüzden bu işlere giriyormuş.

videonun ilgili kısmı;
https://streamable.com/pjpqt9

► ve son olarak öldürücü darbe.
uğur mumcu'nun şehit edilmesi...
sedat peker açıklamalarında uğur mumcu'nun derin devlet-uyuşturucu trafiğini işlediğini bu olayları çözdüğünü ve bu yüzden mehmet ağar tarafından ortadan kaldırıldığını iddia etti. iddiaları da kuvvetli delillere dayanıyor.
mehmet ağar, zamanında uğur mumcu cinayetinin aydınlatılması ile ilgili olarak "tuğlayı çekersek duvar yıkılır" demişti.

ilgili bölüm;
https://streamable.com/orpf76

şimdi sedat peker, tuğla olarak süleyman soylu'yu çekiyor. süleyman soylu kimin tuğlası???

aslında sedat peker, soylu'nun etrafında dolanmayıp, direkt hedefe kilitlense, tuğlayı çekmek yerine o tuğlanın olduğu duvara(şahsım) bir balyoz darbesi vursa her şey çok daha güzel olacak ya neyse...

bugünkü video gerçekten günlerce beklemeye değer bir videoydu.

yalnız 8. ve 9. videolarda yer yerinden oynamaya devam edecek gibi.